Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Champions League: “Λύγισε” στις καθυστερήσεις ο Βλαχοδήμος! Η βαθμολογία στον όμιλο της ΑΕΚ – video

Champions League: “Λύγισε” στις καθυστερήσεις ο Βλαχοδήμος! Η βαθμολογία στον όμιλο της ΑΕΚ – video
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν ανίκητος στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» μέχρι και το 93ο λεπτό του αγώνα, οπότε και “προδόθηκε” από μία κόντρα σε πόδι συμπαίκτη του για να δει τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και τον Άγιαξ να παίρνει τη νίκη επί της Μπενφίκα με 1-0, στον όμιλο της ΑΕΚ.

Ο Άγιαξ ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κόντρα στη Μπενφίκα, αλλά με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να πραγματοποιεί μία ακόμη τρομερή εμφάνιση στο Champions League, οι Πορτογάλοι “κρατούσαν” την ισοπαλία μέχρι και τα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Στην τελευταία φάση του ματς όμως, ο Μαζραουί έπιασε ένα σουτ από μακριά, ο Έλληνας γκολκίπερ έπεσε στη γωνία του για να αποκρούσει, αλλά ο Γκριμάλντι έβαλε το πόδι του στη μπάλα προσπαθώντας να διώξει και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

https://twitter.com/SCCR212/status/1054839144499810305

Οι Ολλανδοί επιβεβαίωσαν έτσι την ανωτερότητά τους στο γήπεδο και με ένα γκολ, το οποίο και τους χάρισε τη δεύτερη νίκη τους στον 5ο όμιλο, όπου έχουν πλέον 7 βαθμούς, όσους και η Μπάγερν Μονάχου.

Οι συνθέσεις στο Άγιαξ -Μπενφίκα

Άγιαξ (Έρικ τεν Χαγκ): Ονάνα, Μαζραουί, Ντε Λιχτ,  Ταλιαφίκο, Ντε Μπέικ (88΄ Νέρες), Σένε, Ντε Γιονγκ, Ζίγιεκ, Ντόλμπεργκ, Τάντιτς.

Μπενφίκα (Ρούι Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Αλμέιδα, Κόντι, Ζαρντέλ, Γκριμάλντο, Πίτσι (79΄ Γκάμπριελ), Φέισα, Ζέντσον, Σάλβιο, Σεφέροβιτς, Ράφα Σίλβα (90΄ Σέρβι).

Η βαθμολογία του 5ου Ομίλου

1. Άγιαξ 7 (5-1)

2. Μπάγερν Μονάχου 7 (5-1)

3. Μπενφίκα 3 (3-5)

4. ΑΕΚ 0 (2-8)

Η επόμενη αγωνιστική

Τετάρτη 7/11

Μπάγερν Μονάχου – ΑΕΚ 22.00

Μπενφίκα – Άγιαξ 22.00

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις