Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Champions League: Νίκησε η Βασιλεία! Προκρίθηκε η Σίτι [vid]

Champions League: Νίκησε η Βασιλεία! Προκρίθηκε η Σίτι [vid]
ΦΩΤΟ twitter basel

Με “σβηστές τις μηχανές” και πάρα πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε από την Βασιλεία στο “Έτιχαντ” (1-2), ωστόσο, ήταν αυτή που πήρε το “εισιτήριο” για τους προημιτελικούς του Champions League. Διαδικαστικού χαρακτήρα το παιχνίδι μετά το 4-0 των Άγγλων στο πρώτο παιχνίδι στην Ελβετία.

Με ψηλά το κεφάλι ολοκλήρωσε το φετινό ταξίδι της στους ομίλους του Champions League η Βασιλεία. Οι Ελβετοί νίκησαν εκτός έδρας τη Μάντσεστερ Σίτι με 2-1, με τους Άγγλους να μην φορτσάρουν, αφού είχαν “μαξιλαράκι” τα τέσσερα γκολ πυο πέτυχαν στο πρώτο παιχνίδι στην Ελβετία.

Η Σίτι άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Ζεσούς στο 8΄, αλλά η “απάντηση” της Βασιλείας ήταν άμεση και στο 17΄ έφεραν το ματς στα ίσια με τον Ελιουνούσι. Το ματς ήταν ανοικτό και στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Λανγκ στο 71΄.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Μπράβο, Ντανίλο, Στόουνς, Γκιντογκάν (66΄ Ντίας), Λαπόρτ, Σανέ, Μπερνάρντο Σίλβα, Ζεσούς, Ζιντσένκο, Τουρέ, Φόντεν (89΄ Ανταραμπίγιο)
ΒΑΣΙΛΕΙΑ (Ράφαελ Γουίκι): Βάσλικ, Λακρουά, Λανγκ, Φράι, Ζουφι, Σουσι, Ομπερλίν (74΄ φαν Βολσφβίλγκεν), Ντιέ, Ελιουνούσι, Ριβέρος, Μπουά (68΄ Στόκερ)

Τα γκολ του αγώνα

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις