Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Champions League: Ο Φατί είναι ο νέος… Οφορίκουε! video

Champions League: Ο Φατί είναι ο νέος… Οφορίκουε! video
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ανσού Φατί της Μπαρτσελόνα μπήκε ως αλλαγή στο ματς με την Ίντερ και υπέγραψε με δικό του γκολ τον αποκλεισμό των Ιταλών από τη συνέχεια του Champions League με αποτέλεσμα να γίνει ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης ξεπερνώντας τον Πίτερ Οφορίκουε.

O Άνσου Φάτι εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο του “Μεάτσα” στο 85′ του ματς της Μπαρτσελόνα με την Ίντερ για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ίσα-ίσα για να πάρει το “βάπτισμα του πυρός” στη διοργάνωση. Έμελλε όμως να γράψει ιστορία αφού μόλις τρία λεπτά αργότερα σκόραρε και έκανε το 1-2 για τους “μπλαουγκράνα” για να γίνει έτσι ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, σε ηλικία μόλις 17 ετών και 40 ημερών.

Ο νεαρός εξτρέμ των Καταλανών έσπασε” έτσι το ρεκόρ του παλιού άσου του Ολυμπιακού, Πίτερ Οφορίκουε, που κρατούσε από το μακρινό 1997! Τότε ο Γκανέζος, στην παρθενική συμμετοχή των “ερυθρόλευκων” στο Champions League, είχε σκοράρει το μοναδικό γκολ στην εκτός έδρας συντριβή με 5-1 από τη Ρόζενμποργκ, σε ηλικία 17 χρόνων και 194 ημερών.

Το γκολ του Φατί

Στο 1:25 του video το γκολ του Πίτερ Οφορίκουε που κρατούσε μέχρι χθες (10/12) το ρεκόρ του νεότερου σκόρερ στο Champions League

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις