Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Champions League: Ο Ράμος “χτύπησε” στο twitter κι απάντησε για τον τραυματισμό του Σαλάχ [pic]

Champions League: Ο Ράμος “χτύπησε” στο twitter κι απάντησε για τον τραυματισμό του Σαλάχ [pic]
ΦΩΤΟ Reuters

Ήταν η πιο πολυσυζητημένη φάση του τελικού του Champions League. Το μαρκάρισμα του Ράμος που προκάλεσε τον τραυματισμό του Σαλάχ επισκίασε και τον θρίαμβο της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Λίβερπουλ στο Κίεβο.

Ήταν το 23ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Ράμος έριξε στο έδαφος τον Σαλάχ και τον οδήγησε σε αναγκαστική αλλαγή, αφού ο τραυματισμός του αποδείχθηκε σοβαρός. Το γεγονός, σε συνδυασμό με τις εκφράσεις του Ισπανού αμυντικού αμέσως μετά, δεν άργησαν να τον αναδείξουν στον «κακό» της υπόθεσης, ξεκινώντας ένα «κύμα» αποδοκιμασίας του στα social media.

Το ιστορικό του Ράμος επιβάρυνε τη θέση του, με τους περισσότερους χρήστες να τον κράζουν ανελέητα, μιλώντας για έλλειψη ήθους και “βρώμικο” παιχνίδι.

Δείτε ορισμένα χαρακτηριστικά tweets

https://twitter.com/footbal5passion/status/1000501706352988161

Η απάντηση του Ράμος

Ο Σέρχιο Ράμος απέφυγε να τοποθετηθεί για την επίμαχη φάση, θεωρώντας ότι δεν έκανε κάτι επίτηδες, και φρόντισε να ευχηθεί στον Μοχάμεντ Σαλάχ ταχεία ανάρρωση.

“Μερικές φορές το ποδόσφαιρο σου δείχνει την καλή πλευρά του κι άλλες την κακή. Πάνω απ’ όλα, όμως, είμαστε συνάδελφοι και επαγγελματίες. Γίνε σύντομα καλά Σαλάχ”, έγραψε στο twitter ο αρχηγός της Ρεάλ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις