Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Champions League: Ο Σαλάχ γλίτωσε τη Λίβερπουλ από “αυτοκτονία”! – videos

Champions League: Ο Σαλάχ γλίτωσε τη Λίβερπουλ από “αυτοκτονία”! – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε με 3-0 νωρίς επί της Σάλτσμπουργκ, αλλά κατάφερε να δεχθεί στη συνέχεια την ισοφάριση και χρειάστηκε το δεύτερο γκολ του Σαλάχ στη βραδιά, για να πάρει τη νίκη. Στο άλλο ματς του 5ου ομίλου η πρωτοπόρος Νάπολι “κόλλησε” στο 0-0 με τη Γκενκ.

Μετά από ένα τρομερό σε εξέλιξη παιχνίδι, η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στους ομίλους του Champions League, επικρατώντας με 4-3 της Σάλτσμπουργκ.

Οι “κόκκινοι” κέρδιζαν με 3-0 ήδη από το 36′ με γκολ των Μανέ, Ρόμπερτσον και Σαλάχ, αλλά στη συνέχεια επέτρεψαν στους Αυστριακούς να φθάσουν μέχρι και το 3-3 (Χουάνγκ 39′, Μιλαμίνο 56′ και Χάαλαντ 60′), πριν “λυτρώσει” την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ. Με εξαιρετικό τελείωμα στο 69′ από ασίστ με το κεφάλι του Φιρμίνο, πέτυχε γκολ νίκης και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στο άλλο ματς του πέμπτου ομίλου, η Νάπολι δεν κατάφερε να… αυγατίσει τη νίκη της πρεμιέρας επί της Λίβερπουλ και να πάρει από νωρίς προβάδισμα πρόκρισης, καθώς έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Γκενκ.

Τα αποτελέσματα στον 5ο όμιλο

Λίβερπουλ – Σάλτσμπουργκ 4-3

Γκενκ – Νάπολι 0-0

Η βαθμολογία του ομίλου

1. Νάπολι 4
2. Σάλτσμπουργκ 3
3. Λίβερπουλ 3
4. Γκενκ 1

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις