Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Champions League: “Σφαγή” για την πρόκριση! Στην “κόψη του ξυραφιού” η Λίβερπουλ

Champions League: “Σφαγή” για την πρόκριση! Στην “κόψη του ξυραφιού” η Λίβερπουλ
ΦΩΤΟ intime

Δύο “τελικούς” για την πρόκριση και πολλά ακόμη σπουδαία ματς με μεγάλο ενδιαφέρον περιλαμβάνει το πρώτο… πιάτο της τελευταίας αγωνιστικής του Champions League, με Λίβερπουλ, Άγιαξ και Ίντερ να ψάχνουν ένα “εισιτήριο” για την επόμενη φάση.

“Σφαγή” αναμένεται στην 6η και τελευταία αγωνιστική του Champions League, καθώς είναι ακόμη “ανοιχτά” εισιτήρια για την πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης σχεδόν σε κάθε όμιλο.

Πιο συγκεκριμένα, στον 5ο η Λίβερπουλ θα δώσει “τελικό” στην έδρα της Σάλτσμπουργκ, η οποία με νίκη μπορεί να της “κλέψει” τη θέση και να αφήσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης εκτός συνέχειας.

Στο Άμστερνταμ θα κριθεί και ένα ακόμη “εισιτήριο”, καθώς Άγιαξ και Βαλένθια ισοβαθμούν στον 8ο όμιλο, με τους γηπεδούχους να έχουν το πλεονέκτημα και να βολεύονται ακόμη και με ισοπαλία.

Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στον 6ο όμιλο, με Ίντερ και Ντόρμουντ να έχουν τους ίδιους βαθμούς με τους Ιταλούς να “καθαρίζουν” την πρόκριση με νίκη, αλλά να αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελόνα, την ώρα που οι Γερμανοί κοντράρονται με την αποκλεισμένη Σλάβια Πράγας.

Τέλος, στον 7ο όμιλο, Λιόν και Ζενίτ “παλεύουν” για μία θέση στους “16” της διοργάνωσης, με τους Γάλλους να έχουν το προβάδισμα, ψάχνοντας -τουλάχιστον- το ίδιο αποτέλεσμα με τους Ρώσους, για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Το πρόγραμμα της ημέρας στο Champions League

19:55, Σάλτσμουργκ – Λίβερπουλ  (CosmoteSport5HD)

19:55, Νάπολι – Γκενκ (CosmoteSport6HD)

22:00, Άγιαξ – Βαλένθια (CosmoteSport8HD)

22:00, Τσέλσι – Λιλ (CosmoteSport9HD)

22:00, Ίντερ – Μπαρτσελόνα (CosmoteSport2HD)

22:00, Ντόρτμουντ – Σλάβια Πράγας (CosmoteSport3HD)

22:00, Λιόν – Λειψία (CosmoteSport4HD)

22:00, Μπενφίκα – Ζενίτ (CosmoteSport7HD)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις