Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Champions League, Σπαρτάκ – ΠΑΟΚ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ: Σπουδαία πρόκριση στη Μόσχα!

Champions League, Σπαρτάκ – ΠΑΟΚ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ: Σπουδαία πρόκριση στη Μόσχα!
ΦΩΤΟ twitter

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στη Μόσχα από τη Σπαρτάκ, ακόμη και πριν αποβληθεί ο Λουίζ Αντριάνο στο 33ο λεπτό και τελικά πήρε εύκολα το “χρυσό” 0-0 και την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, μετά το 3-2 της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ απέδειξε και στη Ρωσία, ότι άξιζε την πρόκριση από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και παίρνοντας εύκολα την ισοπαλία στην έδρα της Σπαρτάκ Μόσχας, πανηγύρισε την είσοδο στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε από την αρχή ικανή να σταθεί στα “πόδια” της και μέσα στη Ρωσία και μάλιστα έχασε τις πρώτες ευκαιρίες με τον Πρίγιοβιτς, για να πετύχει ένα τέρμα. Η μοναδική ουσιαστική απειλή για τους Ρώσους στο πρώτο ημίχρονο ήρθε από μία κακή κεφαλιά του Κάνιας προς τα πίσω που σταμάτησε στο δοκάρι του Πασχαλάκη.

Με τον διαιτητή να δίνει μάλιστα κόκκινη κάρτα στον Λουίζ Αντριάνο στο 33′, όλα έγιναν πιο εύκολα και αν οι Πέλκας και Πρίγιοβιτς ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη μέσα στη Μόσχα. Ακόμη και με το 0-0, όμως πήρε την “χρυσή” πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League, όπου θα βρει απέναντί του τη Μπενφίκα.

Παρακολουθήστε LIVE το Σπαρτάκ Μόσχας – ΠΑΟΚ από το newsit.gr

Στο πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Σπαρτάκ Μόσχας στην Τούμπα, οι Ρώσοι προηγήθηκαν με 0-2 χάρη σε γκολ των Ποπόφ και Πρόμες, αλλά ο Δικέφαλος του Βορρά, έκανε τη μεγάλη ανατροπή, με πέναλτι του Πρίγιοβιτς και δύο ακόμη γκολ, από Λημνιό και Πέλκα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις