Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Champions League: Στον δρόμο του ΠΑΟΚ η Βασιλεία!

Champions League: Στον δρόμο του ΠΑΟΚ η Βασιλεία!

Η Βασιλεία θα είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, όπως προέκυψε από τη κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (19/6) στη Νιόν της Ελβετίας.

Τη δευτεραθλήτρια Ελβετίας, Βασιλεία, θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ελβετών, προκειμένου να περάσει στον τρίτο προκριματικό γύρο, να κρατήσει ζωντανό το όνειρο συμμετοχής στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά και να “κλειδώσει” την παρουσία της στους ομίλους του Europa League

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Τούμπα στις 24/25 Ιουλίου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί μια εβδομάδα αργότερα 31 Ιουλίου ή 1η Αυγούστου, στην Ελβετία.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ θα συναντήσει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα τη Βασιλεία, η οποία είναι μία ομάδα με πολύ σταθερή πορεία τα τελευταία χρόνια.

Το προφίλ της Βασιλεία

Η Βασιλεία προέρχεται από μία καλή ευρωπαϊκή σεζόν, μιας και βρέθηκε στους “16” του Champions League, όπου κι αποκλείστηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι. Στις εγχώριες διοργανώσεις δεν τα πήγε καλά, μιας η Γιουνγκ Μπόις, μετά από επτά χρόνια την έριξε από την κορυφή. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στα ημιτελικά.

Οι Ελβετοί διαθέτουν ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ τους, όπως οι Μοχάμεντ Ελιονούσι, Μίκαελ Λανγκ, Ταουλάντ Τζάκα και Ρίκι φαν Βολσφβίνκελ, ενώ στο μεταγραφικό παζάρι δεν έχουν πραγματοποιήσει κάποια σημαντική κίνηση, πέρα από τη διατήρηση του δανεικού επιθετικού Ντιμίτρι Ομπερλέν από την Σάλτσμπουργκ, του τερματοφύλακα Γιόνας Ομλίν από τη Λουκέρνη και του Κώστα Δημητρίου από την Κ20 του ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις