Δευτέρα, 3 Ιουν.
35oC Αθήνα

Champions League: Στους “16” με τριάρα η Μπαρτσελόνα! “Βήμα” πρόκρισης στο φινάλε η Ίντερ – videos

Champions League: Στους “16” με τριάρα η Μπαρτσελόνα! “Βήμα” πρόκρισης στο φινάλε η Ίντερ – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπαρτσελόνα πήρε μια άνετη νίκη με 3-1 επί της Ντόρτμουντ στο Καμπ Νόου και προκρίθηκε στους “16” του Champions League, μετατρέποντας σε φαβορί για το έτερο “εισιτήριο” την Ίντερ, που “διέλυσε” στο τέλος με 3-1 τη Σλάβια στην Πράγα.

Με τους Μέσι και Σουάρες σε εξαιρετική βραδιά, η Μπαρτσελόνα έκανε… πλάκα κόντρα στη Ντόρτμουντ στο ντέρμπι του 6ου ομίλου και πανηγύρισε από την 5η αγωνιστική την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Ο Ουρουγουανός “άνοιξε” το σκορ μετά από ασίστ του Αργεντινού, κι ενώ νωρίτερα του είχε ακυρωθεί και ένα τέρμα για οφσάιντ, με τον σούπερ σταρ της ομάδας να “διπλασιάζει” τα γκολ της στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο Γκριεζμάν πέτυχε το 3-0, πριν μειώσει στο τελικό 3-1 ο Σάντσο.

Στο άλλο ματς του ομίλου έγινε… σφαγή, με τις δύο ομάδες να “καίγονται” για τη νίκη, αφού η Ίντερ άνοιξε το σκορ με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ και πέτυχε δεύτερο τέρμα με τον Λουκάκου, όμως ο διαιτητής πήρε πίσω τη φάση στο… VAR της χρονιάς! Κι αυτό γιατί όχι μόνο δεν μέτρησε το γκολ του Βέλγου αλλά έδωσε και πέναλτι πολύ νωρίτερα στη φάση, υπέρ των Τσέχων!

Το σκορ έγινε από τη βούλα 1-1 και έμεινε μέχρι το 80′, με τις δύο ομάδες να χάνουν απίθανες ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Τελικά οι Μιλανέζοι ξέσπασαν όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο και με γκολ των δύο επιθετικών τους, πήραν τελικά επιβλητική νίκη με 3-1.

6ος Όμιλος

Σλάβια Πράγας – Ίντερ 1-3

Μπαρτσελόνα – Ντόρτμουντ 3-1

Βαθμολογία

Μπαρτσελόνα 11
Ίντερ 7
Ντόρτμουντ 7
Σλάβια Πράγας 2

Επόμενη αγωνιστική (10/12)

Ντόρτμουντ – Σλάβια Πράγας
Ίντερ – Μπαρτσελόνα

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις