Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Champions League: Στους “8” η Μπάγερν Μονάχου! Νίκησε την Μπεσίκτας και στην Τουρκία [vids]

Champions League: Στους “8” η Μπάγερν Μονάχου! Νίκησε την Μπεσίκτας και στην Τουρκία [vids]
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπάγερν Μονάχου προκρίθηκε για έβδομη σερί χρονιά στα προημιτελικά του Champions League. Οι Γερμανοί νίκησαν (3-1) την Μπεσίκτας και στην Πόλη και με συνολικό σκορ 8-1 πήραν τα εισιτήριο για τους “8” της διοργάνωσης.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν συνάντησε δυσκολίες ούτε στο δεύτερο παιχνίδι με την Μπεσίκτας. Μετά το 5-0 της Γερμανίας, η ομάδα του Γιουπ Χάινκες επικράτησε κι εκτός έδρας των Τούρκων με 3-1 και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League.

Στο 18′ ο Αλκάνταρα άνοιξε το σκορ για την Μπάγερν Μονάχου, η οποία διπλασίασε τα τέρματα της στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου με το αυτογκόλ του Γκιοκχάν Γκιονούλ. Ο Βάγκνερ Λοβ μείωσε σε 1-2 με τον Βάγκνερ Λοβ στο 59′, ενώ το τελικό σκορ (1-3) διαμόρφωσε ο Ζάντρο Βάγκνερ στο 84′.

Να σημειωθεί ότι στο 50′ μία καφέ γάτα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί για λίγο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Ζενγίν, Γκιονιούλ, Μεδέλ, Ουισάλ, Ερκίν, Αρσλάν (60′ Χάτσινσον), Εζιακούπ, Κουαρέσμα, Λενς (60′ Ταλίσκα), Βάγκνερ Λοβ (75′ Μπάμπελ), Πεκτεμέκ.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Ραφίνια, Τζερόμ Μπόατενγκ, Χούμελς (46′ Ζούλε), Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Βιδάλ, Τιάγκο Αλκάνταρα (35′ Χάμες Ροντρίγκες), Τόμας Μίλερ, Ριμπερί, Λεβαντόβσκι (68′ Βάγκνερ).

Δείτε τα γκολ του αγώνα

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις