Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Champions League: Η συγγνώμη του Κάριους! “Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω”

Champions League: Η συγγνώμη του Κάριους! “Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω”

Ο Λορίς Κάριους ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής για τη Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League. Ο τερματοφύλακας της αγγλικής ομάδας “χάρισε” δύο γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης, στερώντας από τους “κόκκινους” την ευκαιρία να διεκδικήσουν το τρόπαιο μέχρι τέλους.

Δύο απίθανες γκάφες… ερασιτεχνικού επιπέδου, από τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, έκριναν τον τελικό του Champions League.

Με το σκορ στο 0-0, ο Κάριους, έδωσε πάσα στον Μπενζεμά για το 1-0 του τελικού του Champions League και στο 83ο λεπτό του ματς, αποφάσισε να βάλει «ταφόπλακα» στις όποιες ελπίδες της ομάδας του, «πνίγοντας» ένα πολύ μακρινό σουτ του Μπέιλ.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας, έβαλε μάλιστα τα κλάματα στο τέλος, αντιλαμβανόμενος και ο ίδιος, την τραγική βραδιά στην οποία βρέθηκε στο Κίεβο και η οποία θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καριέρα του.

“Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω”

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κάριους ζήτησε συγγνώμη για τα λάθη του. “Δεν αισθάνομαι τίποτα τώρα. Χάσαμε και λυπάμαι για όλους. Ζητώ συγγνώμη από την ομάδα και τον κόσμο. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, αλλά αυτή είναι η ζωή του τερματοφύλακα… Λυπάμαι για τα γκολ που μας κόστισαν τον τίτλο”, τόνισε ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις