Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Champions League: “Τιτανομαχίες” έβγαλε η κλήρωση των ημιτελικών

Champions League
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Με τη Ρόμα του Κώστα Μανωλά να αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκει και πάλι μπροστά της τη Μπάγερν Μονάχου, ολοκληρώθηκε η κλήρωση για τους “4” του Champions League.

“Ματσάρες” έβγαλε η κλήρωση για τα ημιτελικά του Champions League, αφού η Ρόμα του Κώστα Μανωλά θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ του πρώην συμπαίκτη του, Μοχάμεντ Σαλάχ και η Ρεάλ του Ρονάλντο θα κοντραριστεί για τρίτη συνεχή χρονιά με τη Μπάγερν Μονάχου, στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.

Η… αγαπημένη του Μπάγερν, θα είναι το τελευταίο “εμπόδιο” του Κριστιάνο Ρονάλντο για τον τρίτο συνεχόμενο τελικό του, στο Champions League, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει τους Βαυαρούς σε μία επανάληψη των περσινών προημιτελικών, οι οποίοι και κρίθηκαν με τα 5 γκολ του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Ντέρμπι “αουτσάιντερ” στο άλλο ζευγάρι, αφού ο Σαλάχ “επιστρέφει” μετά από ένα χρόνο στο Ολίμπικο, με τη Λίβερπουλ, για να βρει απέναντί του, την πρώην ομάδα του Ρόμα και τον Κώστα Μανωλά, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες στην προηγούμενη φάση του Champions League.

Λίβερπουλ και Μπάγερν θα είναι οι γηπεδούχοι στα πρώτα ματς, με τις προκρίσεις στον τελικό να κρίνονται οριστικά σε Ρώμη και Μαδρίτη. Πιο συγκεκριμένα, οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 24-25 Απριλίου, ενώ οι αγώνες ρεβάνς είναι προγραμματισμένες για το διήμερο 1-2 Μαΐου. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο “NSC Olimpiyskiy” του Κιέβου στις 26 Μαΐου.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Champions League

Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) – Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
Λίβερπουλ (Αγγλία) – Ρόμα (Ιταλία)

https://twitter.com/ChampionsLeague/status/984752716047175681

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις