Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Copa America: Ό,τι πει ο Μέσι! Με τριάδα στην επίθεση η Αργεντινή

Copa America: Ό,τι πει ο Μέσι! Με τριάδα στην επίθεση η Αργεντινή

Ο Λιονέλ Μέσι ζήτησε από τον προπονητή του, Λιονέλ Σκαλόνι, να παίξει η Αργεντινή με τριάδα στην επίθεση κι εκείνος τον άκουσε.

Η Αργεντινή τα πηγαίνει πολύ άσχημα στο Copa America. Η “αλμπισελέστε” ηττήθηκε από την Κολομβία (2-0) στην πρεμιέρα, έμεινε στο 1-1 με την Παραγουάη στη δεύτερη αγωνιστική και πλέον καλείται να παίξει τα… ρέστα της για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης κόντρα στο Κατάρ (23/6, 22:00).

Ο Λιονέλ Μέσι ζήτησε από τον Λιονέλ Σκαλόνο να παίζει με τριάδα στην επίθεση και τους Σέρχιο Αγκουέρο και Λαουτάρο Μαρτίνες δίπλα του κι ο προπονητής του τον άκουσε (σ.σ. δεν θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς).

Έτσι, η Αργεντινή θα παραταχθεί στον “τελικό” με το Κατάρ, έχοντας τον Αρμάνι κάτω από τα δοκάρια. Ο Μίλτον Κάσκο θα βρίσκεται στο δεξί άκρο της άμυνας κι ο Ταλιαφικό στο αριστερό. Το κεντρικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Χερμάν Πεσέλα και Νικολάς Οταμέντι.

Η τριάδα του κέντρου θα είναι οι Χιοβάνι Λο Τσέλσο (δεξιά), Μάρκος Ακούνια (αριστερά) και Λεάντρο Παρέδες (κέντρο) κι η τριάδα της επίθεσης, όπως προαναφέραμε, θα αποτελείται από τους Μέσι, Αγκουέρο και Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις