Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Copa America: Στους “8” η Κολομβία με Ζαπάτα!

Copa America: Στους “8” η Κολομβία με Ζαπάτα!
Reuters

Η Κολομβία νίκησε δύσκολα (1- 0) το Κατάρ για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Copa America και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης. «Λυτρωτής» ο Ζαπάτα.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Copa America της Βραζιλίας κατάφερε να πάρει η Κολομβία, μετά τη νίκη της επί του Κατάρ (1-0). Η ομάδα του Κεϊρόζ έκανε το 2×2 στον όμιλο της, με το γκολ του Ζαπάτα, που ήρθε στο 86’. Το αποτέλεσμα αυτό -όμως- ήρθε μετά από… περιπέτεια.

Μόλις στο 6’ οι τυπικά γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο ακυρώθηκε με την βοήθεια του VAR. Όλο το πρώτο ημίχρονο η Κολομβία είχε τον έλεγχο, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 54’ ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών για επαφή της μπάλας με το δεξί χέρι του αρχηγού του Κατάρ, όμως το VAR τον υποχρέωσε ν’ ανακαλέσει.

Τελικά, η… λύτρωση ήρθε στο 86’. Ο Χάμες έβγαλε μια μαγική μπαλιά με το εξωτερικό, ο Ζαπάτα έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 μέσα σε αποθέωση.

https://www.youtube.com/watch?v=WUytoLgkzPc

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις