Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Copa del Rey: Νίκησε η Ρεάλ στο ντεμπούτο του Σολάρι! Ζορίστηκε η Μπαρτσελόνα

Copa del Rey: Νίκησε η Ρεάλ στο ντεμπούτο του Σολάρι! Ζορίστηκε η Μπαρτσελόνα

H μετά-Λοπετέγκι εποχή ξεκίνησε με νίκη για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι συνέτριψαν εκτός έδρας τη Μελίγια με 4-0 κι εξασφάλισε από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση στους “16” του Copa del Ray. Ο Λενγκλέ ξελάσπωσε την Μπαρτσελόνα.

Λίγες μέρες μετά τον διασυρμό από την Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε “σημεία ζωής”, συντρίβοντας τη Μελίγια (σ.σ. ομάδα τρίτης κατηγορίας) με 4-0 για το Copa Del Ray.

Ο Σαντιάγκο Σολάρι έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο των Μαδριλένων, αντικαθιστώντας τον Λοπετέγκι, κι οδήγησε την ομάδα του στην εξασφάλιση της πρόκρισης στους “16” του Κυπέλλου Ισπανίας από το πρώτο παιχνίδι.

Μπενζεμά και Ασένσιο έδωσαν “αέρα” δύο τερμάτων στους Μαδριλένους στο πρώτο 45λεπτο, για να έρθουν άλλα δύο τέρματα στην επανάληψη από τους Οντριοθόλα και Γκονζάλεθ.

Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα επικράτησε εκτός έδρας της Λεονέσα με 1-0 κι έκλεισε από το πρώτο παιχνίδι θέση στους “16”. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρέταξε τελείως διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι με τη Ρεάλ, με τον Λενγκλέ να χαρίζει τη νίκη στους Καταλανούς με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις