Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Δαιμονισμένη” Μπάγερν! “Εξάρα”, υβριστικό πανό και… πασούλες – videos

“Δαιμονισμένη” Μπάγερν! “Εξάρα”, υβριστικό πανό και… πασούλες – videos
Reuters

Αγωνίστηκε χωρίς τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αλλά έφτασε σε ένα απίστευτο 6-0 στην έδρα της Χόφενχαϊμ. Απίστευτη αντίδραση των παικτών, που κατέκριναν -με τον τρόπο τους- τη συμπεριφορά των οπαδών.

Η Μπάγερν δεν έδειξε έλεος στην Χόφενχαϊμ, έστω κι αν αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία, Λεβαντόφσκι. Οι Βαυαροί μπήκαν με το… πόδι στο γκάζι στην έδρα της αντιπάλου τους και τη διέλυσανμε 6-0, σε αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι παίκτες του Χανς Φλικ δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους, καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2′ με τον Γκνάμπρι και έφτασαν το δείκτη του σκορ στο 3-0 με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου! Ο 19χρονος Ολλανδός Τζόσουα Τσιρκτσέε ξεκίνησε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα και σκόραρε, ο Κοουτίνιο πέτυχε δύο τέρματα, ο Μίλερ έδωσε δύο ασίστ και η Μπάγερν έκανε επίδειξη δύναμης, παραμένοντας στην κορυφή της κατάταξης.

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά στο 77′ και για περίπου 15 λεπτά, εξαιτίας ενός πανό που ανάρτησαν (δύο φορές) οι οπαδοί της Μπάγερν με υβριστικό περιεχόμενο κατά του ιδιοκτήτη της Χοφενχάιμ, Ντίτμαρ Χοπ. Την πρώτη φορά που έγινε (στο 66′) ο Χάνσι Φλικ διέσχισε το μισό γήπεδο και πήγε έξαλλος στους οπαδούς της ομάδας του, απαιτώντας να κατεβεί το πανό.

Ο διαιτητής ζήτησε να κατέβει το πανό για να συνεχιστεί το ματς και, όταν αυτό συνέβη, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων απλώς άλλαζαν τη μπάλα μεταξύ τους, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλουν ένα μήνυμα αποδοκιμασίας, ενώ ο «ισχυρός άνδρας» της Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, στάθηκε δίπλα στον Χοπ στην άκρη του γηπέδου, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του.

Σε άλλο ματς, ένα γκολ του Τζέιντον Σάντσο στο 15′ έπειτα από ασίστ του Τόργκαν Αζάρ ήταν αρκετό για τη Ντόρτμουντ, προκειμένου να επικρατήσει της Φράιμπουργκ και να διατηρηθεί στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Αποτελέσματα και σκόρερ στην 24η αγωνιστική:

Παρασκευή 28/02

Φορτούνα Ντίσελντορφ-Χέρτα Βερολίνου 3-3

(6′, 45’+1′ Κάραμαν, 9′ Τόμι – 64′ αυτ. Τόμι, 66′ Κούνια, 75′ πεν. Πιάτεκ)

Σάββατο 29/02

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Φράιμπουργκ 1-0

(15′ Σάντσο)

Χόφενχαϊμ-Μπάγερν Μονάχου 0-6

(2′ Γκνάμπρι, 7′ Κίμιχ, 15′ Ζίρκζε, 33′, 46′ Κουτίνιο, 62′ Γκορέτσκα)

Μάιντς-Πάντερμπορν 2-0

(29′ Κουάισον, 37′ Ονισίβο)

Άουγκσμπουργκ-Γκλάντμπαχ 2-3

(57′ Λέβεν 83′ Φινμπόγκασον – 49′ Μπενσεμπαϊνί, 53′, 79′ Στιντλ)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις