Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Δάκρυα από Γκοντίν στο “αντίο” του στην Ατλέτικο Μαδρίτης! video

Δάκρυα από Γκοντίν στο “αντίο” του στην Ατλέτικο Μαδρίτης! video
ΦΩΤΟ Reuters

Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης θα αποτελέσει μετά από εννιά χρόνια ο Ντιέγκο Γκοντίν. Δακρυσμένος εμφανίστηκε ο Ουρουγουανός αμυντικός.

Τέλος εποχής στην Ατλέτικο! Ο Ντιέγκο Γκοντίν ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει στους “ροχιμπλάνκος”, κλείνοντας έτσι ένα… κεφάλαιο 9 ετών της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του, αλλά και της σύγχρονης ιστορίας των Μαδριλένων.

Ο Ουρουγουανός αμυντικός αρνήθηκε την πρόταση γι’ ανανέωση της συνεργασίας με την Ατλέτικο Μαδρίτης κι οδεύει ως ελεύθερος στο Μιλάνο, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ.

“Η πιο όμορφη φάση της ζωής και της καριέρας μου φτάνει στο τέλος. Είμαι περήφανος που υπήρξα κομμάτι της ιστορίας της Ατλέτικο. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Η Ατλέτικο ήταν η οικογένειά μου, η ομάδα μου και το σπίτι μου. Είναι δύσκολο να πω ‘αντίο’. Πέρασα υπέροχα και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους”, δήλωσε δακρυσμένος ο Γκοντίν.

Να θυμίσουμε πως ο Ουρουγουανός αμυντικός κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Ισπανίας, δύο Europa League και έφτασε σε δύο τελικούς Champions League με τους Μαδριλένους.

https://twitter.com/Atleti/status/1125724960901804032

Να αναφέρουμε ακόμα ότι η Ατλέτικο υποδέχεται την Κυριακή τη Σεβίλλη (12.05.2019, 19:30) στο πλαίσιο της προτελευταίας (37ης) αγωνιστικής της ισπανικής Liga και το “Wanda Metropolitano” αναμένεται να είναι κατάμεστο, για να αποχαιρετήσει τον Γκοντίν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις