Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Δανεικός στη Μίλαν ο Ιγκουαΐν! Με κόστος δανεισμού 18 εκατ. ευρώ

Δανεικός στη Μίλαν ο Ιγκουαΐν! Με κόστος δανεισμού 18 εκατ. ευρώ
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους, μετά και την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και σύμφωνα με τους Ιταλούς, βρίσκεται κοντά στο δανεισμό του στη Μίλαν έναντι 18 εκατ. ευρώ.

Έτοιμη να ρίξει τη δική της “βόμβα” στο φετινό μετεγγραφικό καλοκαίρι, είναι η ομώνυμη ομάδα του Μιλάνου, αφού με βάσει το Sky Italia έχει έρθει σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για το δανεισμό του περσινού πρώτου της σκόρερ, του Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν “χωράει” πια στο ρόστερ της “βέκια σινιόρα”, μετά και την  απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, με αρκετές ομάδες από την Ευρώπη να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Η Μίλαν όμως είναι τελικά αυτή που βρίσκεται μία “ανάσα” από το να πάρει τον 30χρονο επιθετικό στο Μιλάνο, προσφέροντας 18 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του για ένα χρόνο.

Στη συμφωνία με τη Γιουβέντους μάλιστα, φέρεται να έχει τεθεί και οψιόν για την οριστική μετεγγραφή του στην ομάδα, το καλοκαίρι του 2019, έναντι ενός έξτρα ποσού της τάξης των 36 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι ο Ιγκουαΐν είχε στοιχίσει στην ομάδα του Τορίνου, 100 εκατ. ευρώ πριν δύο καλοκαίρια, αφού είχε καταβάλλει τη ρήτρα του στη Νάπολι.

Το δημοσίευμα για Ιγκουαΐν και Μίλαν

https://twitter.com/SkySport/status/1024224089735684097

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις