Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπολτ – Ντόρτμουντ: Έριξε… πολύ ιδρώτα στην προπόνηση! Γκολ και “ποδιά” [vid]

Μπολτ

Θέλει να κάνει πραγματικότητα το… όνειρο να παίξει ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Γιουσέιν Μπολτ προσπαθεί να πείσει τους ανθρώπους της Ντορτμουντ να του δώσουν ένα συμβόλαιο και την Παρασκευή (23/03) προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ομάδα. Έδειξε εκτός ρυθμού ο Τζαμαϊκανός, αλλά είχε μια ¨ποδιά’ σε αντίπαλο, ενώ ήταν εύστοχος με κεφαλιά αλλά και σε εκτέλεση πέναλτι.

O Γιουσέιν Μπολτ έκανε το πρωί της Παρασκευής την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, υπό τις οδηγίες του Πέτερ Στέγερ. Περισσότεροι από 1.000 οπαδοί της ομάδας έδωσαν το “παρών” και είδαν από κοντά το μεγάλο Τζαμαϊκανό, στην πρώτη …σοβαρή ποδοσφαιρική του απόπειρα.

Ο Μπολτ προσπάθησε να ενταχθεί στα παιχνίδια κατοχής μπάλας και στις ασκήσεις τακτικής, με τους παίκτες της Ντόρτμουντ, να φαίνονται πρόθυμοι να του εξηγήσουν τι πρέπει να κάνει για να ακολουθήσει το πρόγραμμα.

Παρά την εντυπωσιακή του φυσική κατάσταση και τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες του στα σπριντ, ο Μπολτ φάνηκε λίγο κουρασμένος, καθώς η ποδοσφαιρική προπόνηση δεν έχει καμμία σχέση με όσα έκανε μέχρι πρότινος ο διάσημος αστέρας για να φθάσει στην κορυφή του κόσμου.

Ο Μπολτ αγωνίστηκε στο “εκπαιδευτικό διπλό” ως αριστερό εξτρέμ (σκόραρε με κεφαλιά, σε σέντρα του Γκέτσε), έτρεξε αρκετά, έκανε μια “ποδιά” σε αντίπαλο και στο τέλος του κάθισε στο χορτάρι για να.. πάρει ανάσες, την ώρα που οι υπόλοιποι παίκτες της Ντόρτμουντ ήταν όρθιοι και χαλαροί!

https://twitter.com/Bundesliga_EN/status/977130174218153984

Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές εκτέλεσαν πέναλτι, με τον Τζαμαϊκανό να ευστοχεί από την «άσπρη βούλα» με αριστερό πλασέ στην απέναντι γωνία!

Το τέλος της προπόνησης βρήκε τον Μπολτ να αγκαλιάζει τους παίκτες της Ντόρτμουντ, να βγαίνει μια ομαδική φωτογραφία μαζί τους και να υπογράφει πάρα πολλά αυτόγραφα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις