Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Δεν κοιμήθηκε κανείς! Απίστευτο “πάρτι” από ΠΑΟΚ – Ο Πασχαλάκης έδινε το… σύνθημα – videos, pics

Δεν κοιμήθηκε κανείς! Απίστευτο “πάρτι” από ΠΑΟΚ – Ο Πασχαλάκης έδινε το… σύνθημα – videos, pics
ΦΩΤΟ intime

Ένα πρωτάθλημα που ήρθε μετά από 34 χρόνια και έφερε απίστευτους πανηγυρισμούς.
Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος και η Θεσσαλονίκη δεν… κοιμήθηκε.
Συγκλονιστική φιέστα από τον «δικέφαλο του Βορρά» και…. πάρτι μέχρι το πρωί στονΛευκό Πύργο.
Ο Πασχαλάκης πρωταγωνίστησε στους πανηγυρισμούς – Κατέβηκε από το πούλμαν!

Ο ΠΑΟΚ και πάλι πρωταθλητής Ελλάδας! Όλοι το έβλεπαν να… έρχεται, οι οπαδοί του το ήξεραν μέσα στην ψυχή τους -πως τελικά θα συμβεί- και τον τελευταίο μήνα δεν μπορούσαν να περιμένουν. 34 χρόνια αναμονής έλαβαν τέλος με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με τον Λεβαδειακό και τόσο η Τούμπα, όσο και η Θεσσαλονίκη… κάηκε.

Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΑΟΚ! Διέλυσε τον Λεβαδειακό και κατέκτησε τον τίτλο

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέκσου ολοκληρώνει τη φετινή Superleague αήττητη (σ.σ. μένει μια ακόμα αγωνιστική) και έγραψε ιστορία τόσο με τα κατορθώματα της, όσο και με την φιέστα που ακολούθησε. Αν και πολλοί οπαδοί του “δικέφαλου του Βορρά” δεν έμειναν στην εξέδρα, παρόλα αυτά… κάθισαν φρόνιμοι και εκτός των αγωνιστικών γραμμών και έμειναν με το στόμα ανοικτό (σ.σ. όπως κι εμείς άλλωστε) από αυτό που ετοίμασαν οι άνθρωποι των Θεσσαλονικέων.

Το… πάρτι της Τούμπας ήταν φαντασμαγορικό! Προκάλεσε συναισθήματα συγκίνησης, τόσο με τις δύο πρωταθληματικές ομάδες του ΠΑΟΚ που πάτησαν στον αγωνιστικό χώρο, όσο και με τις αναφορές στα άτομα που δεν βρίσκονται πλέον κοντά μας.

ΠΑΟΚ: Πήραν… φωτιά τα αποδυτήρια της Τούμπας! «We are the Champions» – video

Μετά, ήρθε η «έκρηξη» ενθουσιασμού, με τους παίκτες της ομάδας να ανεβαίνουν στη σκηνή που είχε δημιουργηθεί και να απολαμβάνουν τους κόπους μιας χρονιάς. Ο Πασχαλάκης «ντύθηκε» Superman, αλλά αυτός που δέχθηκε την… αγάπη του κόσμου, περισσότερο από κάθε άλλον, ήταν ο Αντελίνο Βιε?ϊρίνια. Ο Πορτογάλος αρχηγός της ομάδας δεν το έβαλε κάτω –παρά τον πρόσφατο σοβαρό τραυματισμό του- συμμετείχε κανονικότατα στους πανηγυρισμούς και σήκωσε στο «πόδι» το γήπεδο σηκώνοντας το κύπελλο του πρωταθλητή.

Ιστορικές στιγμές για ΠΑΟΚ! Έτσι το σήκωσε στον ουρανό της Τούμπας [pics]

Μια ακόμα στιγμή όμως που έκανε τους φίλους του ΠΑΟΚ να φωνάξουν συνθήματα, ήταν η στιγμή της εισόδου του ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, στον αγωνιστικό χώρο. Ο ισχυρός άνδρας του «δικέφαλου του Βορρά» έδειξε το σημείο της καρδιάς και… .επέστρεψε την αγάπη στον κόσμο.

Η φιέστα της Τούμπας ολοκληρώθηκε μετά από αρκετά λεπτά. Οι παίκτες ολοκλήρωσαν τις δηλώσεις τους στα Μέσα, το πούλμαν.. πήρε μπρος και σύσσωμος ο ΠΑΟΚ μεταφέρθηκε στον Λευκό Πύργο! Εκεί όπου κορυφώθηκαν οι πανηγυρισμοί των φίλων της ομάδας.

Η διαδρομή του πούλμαν γεμάτη οπαδούς και μηχανάκια. Η μπύρα έρεε άφθονη και οι παίκτες –με μπροστάρη τον Ιβάν Σαββίδη- χαιρέτησαν κάθε άνθρωπο που βρήκαν μπροστά τους. Από περαστικό, μέχρι αυτούς που βγήκαν στα μπαλκόνια για να θαυμάσουν τους πρωταθλητές.

Μετά από αρκετή ώρα, το πούλμαν του ΠΑΟΚ έφτασε στον Λευκό Πύργο και περικυκλώθηκε από τον κόσμο. Οι φίλοι του «δικέφαλου του Βορρά» έστησαν νέο «πάρτι», με τους Βιεϊρίνια και Πασχαλάκη να δίνουν το σύνθημα για απανωτά «όλε», κουνώντας ρυθμικά την κούπα του πρωταθλητή.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν σταμάτησε να ακούει το όνομα του από τον κόσμο, ενώ -χωρίς να αποχωριστεί την μπλούζα του Superman- ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πήδηξε από το πούλμαν των πρωταθλητών μέσα στον κόσμο, έγινε… ένα μαζί τους και κατόπιν ανέβηκε με σχετική ευκολία και πάλι στο όχημα, με τους φίλους της ομάδας αλλά και τους συμπαίκτες του να τον βοηθούν.

Η νύχτα έγινε… μέρα από τα πυροτεχνήματα και τους πυρσούς που άναψαν καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής, ενώ δεν έλειψαν τα συνθήματα κατά της Αθήνας και του Ολυμπιακού.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις