Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Δεν κοιμόμουν και δεν έτρωγα με το πρόβλημα του γιου μου”

“Δεν κοιμόμουν και δεν έτρωγα με το πρόβλημα του γιου μου”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Νταβίδ Σίλβα αναφέρθηκε για άλλη μία φορά στις δύσκολες στιγμές που έζησε, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του γιου του που είχε γεννηθεί πρόωρα.

Ο Νταβίδ Σίλβα πέρασε μία μεγάλη περιπέτεια με τον γιο του, Ματέο. Το αγοράκι του Ισπανού άσου της Σίτι γεννήθηκε πρόωρα και κινδύνευσε η ζωή του. Ευτυχώς, ο Ματέο ξεπέρασε τελείως τον κίνδυνο, κάνοντας μάλιστα την εμφάνιση του και στο γήπεδο της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Νταβίδ Σίλβα μίλησε για άλλη μια φορά για όσα βίωσε στο BBC, περιγράφοντας πως ζούσε όταν το παιδί του βρισκόταν στο νοσοκομείο.

“Ήταν πολύ δύσκολα. Ήταν σκληρό για αυτόν να είναι στο νοσοκομείο τόσο καιρό. Ήταν στην Ισπανία και εγώ έπρεπε να ταξιδεύω πολύ, συνεπώς ήταν δύσκολο να προπονούμαι. Δεν κοιμόμουν πολύ. Δεν έτρωγα καλά, αλλά ευτυχώς η ομάδα τα πήγαινε πολύ καλά και με βοήθησε πολύ”, ανέφερε ο Ισπανός άσος.

“Τη μόνη στιγμή που το έβγαζα από το μυαλό μου ήταν όταν αγωνιζόμουν. Μόλις το ματς τελείωνε τα σκεφτόμουν ξανά όλα. Ήταν μια απόδραση. Το ποδόσφαιρο είναι αυτό που αγαπάμε και μας διασκεδάζει”, πρόσθεσε ο Σίλβα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις