Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Δεν… μπορούν τα παιδιά! Ούτε την Φροζινόνε η Μίλαν

Δεν… μπορούν τα παιδιά! Ούτε την Φροζινόνε η Μίλαν
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η Μίλαν δεν μπόρεσε για 4η σερί αγωνιστική να πάρει το “τρίποντο” στη Serie A. Οι “ροσονέρι” έμειναν στο 0-0 στην έδρα της προτελευταίας του βαθμολογικού πίνακα, Φροζινόνε και κινδυνεύουν να… βγουν εκτός εξάδας,

Στις αρχές Νοεμβρίου (04.11.2018) θα πρέπει να ανατρέξουμε για να βρούμε το τελευταίο “διπλό” της Μίλαν στη φετινή Serie A! Οι “ροσονέρι” δεν κατάφεραν να νικήσουν ούτε την προτελευταία του βαθμολογικού πίνακα, Φροζινόνε (0-0), απογοητεύοντας για 4η σερί αγωνιστική στην Ιταλία τους οπαδούς τους.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, η Μίλαν κινδυνεύει να βγει εκτός εξάδας (που οδηγεί στην Ευρώπη) αν στη συνέχεια της ημέρας νικήσουν Σαμπντόρια (εντός έδρας με Κιέβο) και Φιορεντίνα (εντός έδρας με Πάρμα). Να επισημάνουμε πως με αυτό το 0-0 η Μίλαν επέκτεινε το φετινό σερί της δίχως γκολ στην Serie A για 379 λεπτά!

Οι δυο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν. Οι γηπεδούχοι όμως ήταν αυτοί είδαν στο 37′ το γκολ του Τσιάνο να ακυρώνεται, μετά από χρήση του VAR ( δόθηκε φάουλ στην αρχή της φάσης).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις