Site icon NewsIT

Δεν μπορούσε ο Πλατανιάς! Άψογη η Ξάνθη

26.08.2017 | 21:06
Δεν μπορούσε ο Πλατανιάς! Άψογη η Ξάνθη

Τα αμυντικά προβλήματα που παρουσίασε ο Πλατανιάς -ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- ήταν αρκετά, η Ξανθη τα εκμεταλλεύτηκε και έφυγε από τα Χανιά με τη... εύκολη νίκη (2-0).

Η Ξάνθη ήταν η ομάδα που είχε το… πάνω χέρι με την έναρξη του παιχνιδιού, πιέζοντας ψηλά και δυσκολεύοντας τον Πλατανιά στο να κυκλοφορήσει την μπάλα. Οι Κρητικοί προσπάθησαν να απειλήσουν με την εκτέλεση φάουλ του Λουσέρο (13′) αλλά τελικά δέχθηκαν το 0-1. Στο 18′ ο Μπρίτο μπήκε διαγώνια στην αντίπαλη περιοχή και με αριστερό σουτ νίκησε τον Ομπερχάουσερ, περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του.

Οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν πολλά αμυντικά προβλήματα από την πίεση που δέχθηκαν και στο 26′ δέχθηκαν το 0-2. Μετά από πολύ ωραία συνεργασία των Ακριτών, ο Κασάδο “έσπασε” την μπάλα στον Γέντρισεκ, ο οποίος με μονοκόμματο σουτ… κούνησε τα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι “άγγιξαν” το 0-3 στο 38′ αλλά ο Ομπερχάουζερ μπλοκάρει το σουτ του σκόρερ του προηγούμενου γκολ, ενώ στο 39′ οι Κρητικοί έφτασαν μια.. ανάσα από το να μειώσουν το σκορ, με τον Ζίβκοβιτς να σταματά το κοντινό σουτ του Γκζέλτσακ.

Ο Πλατανιάς μπήκε στην επανάληψη με… διάθεση να ανατρέψει το σκορ, με τη Ξάνθη όμως να μην κλείνεται στην άμυνα της. Την ίδια ώρα, τα.. νεύρα εν έλειψαν από τις κινήσεις των παικτών των δυο ομάδων.

Ο Γιώργος Παράσχος έβαλε δεύτερο επιθετικό στο 63′, περνώντας στο ματς τον Μπούτνικ. Ένα λεπτό μετά, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, για χέρι του Φλίσκα (ο διαιτητής μάλλον είχε δίκιο που δεν έδειξε κάτι). Οι Ακρίτες έκλεισαν με επιτυχία τους χώρους στην άμυνα τους, οι Κρητικοί ήταν νευρικοί στις κινήσεις τους κι έτσι δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι από την αναμέτρηση, με το 0-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version