Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Δεν… πιάνεται η Αγγλία! Χατ-τρικ ο Κέιν! video

Δεν… πιάνεται η Αγγλία! Χατ-τρικ ο Κέιν! video
ΦΩΤΟ Reuters

Και πως να “σκοντάψει”; Η Αγγλία συνεχίζει να… προελαύνει στον 1ο όμιλο για τα προκριματικά του Euro 2020, ξεπερνώντας με 4-0 το “εμπόδιο” της Βουλγαρίας μέσα στο “Γουέμπλεϊ. Χατ-τρικ από τον Χάρι Κέιν, που έφτασε τα 25 γκολ σε 40 εμφανίσεις με τα “τρία λιοντάρια”, αλλά και ασίστ.

Ο “τυφώνας” Κέιν… χτύπησε τη Βουλγαρία! Η Αγγλία νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία μέσα στην έδρα της (4-0) έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον επιθετικό της Τότεναμ, που πέτυχε χατ-τρικ.

Τα “τρία λιοντάρια” απολαμβάνουν έτσι την πρωτιά στον 1ο όμιλο για τα προκριματικά του Euro 2020 με 9 βαθμούς, έχοντας δώσει όμως 3 παιχνίδια, ένα λιγότερο δηλαδή από το Κόσοβο που ακολουθεί στη δεύτερη θέση και έχει 8 βαθμούς. Όσον αφορά τη Βουλγαρία, παρέμεινε στην τελευταία θέση του γκρουπ, με 2 βαθμούς.

Στο 23′ η Αγγλία πρέσαρε στη μεγάλη περιοχή της Βουλγαρίας, εκμεταλλεύτηκε τα συνεχόμενα λάθη στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Στέρλινγκ έκλεψε την μπάλα και την”έσπασε” στον Κέιν, που ανενόχλητος έκανε το 0-1!

Τα “τρία λιοντάρια” συνέχισαν να ελέγχουν με χαρακτηριστική ευκολία το ματς, “καθαρίζοντας” τη νίκη στην επανάληψη. Στο 48′ ο Ράσφορντ ανατράπηκε από τον Μποντούρος και ο Κέιν στάθηκε εύστοχος από τα… 11 βήματα, κάνοντας το 2-0. Επτά λεπτά αργότερα, ο φορ της Τότεναμ “έφτιαξε” το γκολ του Ράσφορντ, ενώ στο 73′ διαμόρφωσε τε τελικό 4-0 και πάλι από το σημείο του πέναλτι.

Για τον ίδιο όμιλο, σε αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε νωρίτερα, το Κόσοβο νίκησε εντός έδρας την Τσεχία με 2-1 και την… προσπέρασε, με δυο βαθμούς διαφορά.

Σε ματς για το 2ο όμιλο, η Ουκρανία πέρασε με 3-0 από την έδρα της Λιθουανίας και έφτασε τις 4 νίκες σε 5 παιχνίδια και τους 13 βαθμούς.

Σε αγώνα για τον 8ο όμιλο, η Ισλανδία νίκησε εντός έδρας με 3-0 την Μολδαβία και με 4 νίκες μετά από 5 αγώνες βρίσκεται μόνη της στην πρώτη θέση του γκρουπ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις