Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέα “χτυπήματα” από Άρη! Ανακοίνωσε Μενέντεζ και Καψάλη

Νέα “χτυπήματα” από Άρη! Ανακοίνωσε Μενέντεζ και Καψάλη

Μεταγραφικός “οργασμός” στον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς, μετά τον Κουέστα, ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αλεχάντρο Μενέντεζ και του Στέργιου Καψάλη.

Δύο ακόμα “χτυπήματα” για τον Άρη μέσα σε λίγες ώρες. Μετά τον Κούεστα, οι “κιτρινόμαυροι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αλεχάντρο Μενέντεζ και του Στέργιου Καψάλη.

Ο 25χρονος μεσοαμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς, ενώ ο 23χρονος Έλληνας αμυντικός τριετές συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση για Μενέντεζ

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Alejandro (Alex) Menendez Diez.

O 26χρονος Ισπανός πλάγιος μεσοαμυντικός, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1991.

Ο Alex Menendez Diez από την πλευρά του έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη Sporting B το 2010 (συνολικά 106 συμμετοχές και 1 γκολ), ενώ με την πρώτη ομάδα της Sporting Gijon (2011-2016) το «κοντέρ» του κατέγραψε συνολικά 57 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ακολούθησε το πέρασμά του από την Girona, ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Segunda Division με τη φανέλα της Reus (31 συμμετοχές).

Η ανακοίνωση για Καψάλη

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Στέργιου Καψάλη.

Ο νεαρός αμυντικός (γεννήθηκε στις 23/11/1994) υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίζονταν στη Βέροια, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Πανσερραϊκού».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις