Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Διαψεύδει ο πρώην ποδοσφαιριστής: “Είναι αστείο, δεν είμαι πορνοστάρ”

Πέναντ

Ο παλιός ποδοσφαιριστής των Λίβερπουλ και Άρσεναλ, Ζερμέν Πέναντ, διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον εμφάνισαν να συμμετείχε -μαζί με την σύζυγο του- σε online πορνό βίντεο.

Πιο συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό ανέφεραν πως ο 35χρονος Πέναντ εμφανίστηκε μαζί με τη σύζυγο του, σε web cam βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Ο Πέναντ φαίνεται πως έγινε αντιληπτός από το τατουάζ στο χέρι του, αφού το πρόσωπο του δεν φάνηκε. Ο επισκέπτης της συγκεκριμένης ιστοσελίδας πληρώνει 6 λίρες το λεπτό για ζωντανά ροζ βίντεο.

Σύμφωνα με τον Πέναντ όμως, δεν υπάρχει βίντεο ερωτικού περιεχομένου με τον ίδιο να συμμετέχει. Ο πρώην παίκτης των Λίβερπουλ και Άρσεναλ εμφανίζεται εξαγριωμένος με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα και -με δηλώσεις του στην Mirror- τόνισε πως θα πει την αλήθεια μέσα απ’ την αυτοβιογραφία του.

“Το να με αποκαλούν πορνοστάρ και να με κάνουν πρωτοσέλιδο είναι απλά ένα αστείο. Είναι πρόβλημα που κάποιοι άνθρωποι πίστεψαν πως έχω μπει στη βιομηχανία του πορνό. Δεν είχα ποτέ μια τέλεια ζωή, αλλά ποτέ δεν ήμουν και ποτέ δεν θα γίνω πορνοστάρ. Είναι για γέλια. Ει΄μαι ένας παντρεμένος άντρας, που μένει με τη γυναίκα του και τη θετή του κόρη.

Ο Πέναντ ανέφερε πως οι δικηγόροι του έχουν αναλάβει την υπόθεση…

Η σύντροφος του πασίγνωστου ποδοσφαιριστή, Άλις Γκούντγουιν, έχει πάρει κι άλλες φορές μέρος στις ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Δείτε φωτογραφίες της

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις