Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Δίδυμο Σαλάχ και Μέσι θέλει η Μπαρτσελόνα! Πρώτος “στόχος” ο Αιγύπτιος για αντί-Γκριεζμάν

Σαλάχ
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποτελεί πλέον το νούμερο ένα μετεγγραφικό στόχο της Μπαρτσελόνα, μετά τη φημολογούμενη απώλεια του Αντονί Γκριεζμάν και οι οπαδοί των Καταλανών “ονειρεύονται” ήδη τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ δίπλα στον Μέσι.

Η Μπαρτσελόνα έχει δώσει διορία λίγων ημερών στον Αντονί Γκριεζμάν να απαντήσει στην πρότασή της και αν αυτός αποφασίσει τελικά να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, οι “Μπλαουγκράνα” θα στραφούν στον Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ, σύμφωνα με την ισπανική AS.

Στην ομάδα της Καταλονίας είναι αποφασιμένοι να κάνουν μία μετεγγραφή επιπέδου Νεΐμάρ για να αντικαταστήσουν έστω και ένα χρόνο αργότερα τον Βραζιλιάνο επιθετικό και είχαν σχεδόν “κλείσει” τον Γκριεζμάν από την Ατλέτικο, όντας έτοιμοι να καταβάλουν τη ρήτρα των 100 εκατ. ευρώ. Ο Γάλλος διεθνής φαίνεται όμως να πείθεται τελικά να παραμείνει στη Μαδρίτη και η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να περάσει στην “αντεπίθεση”.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας AS, οι “μπλαουγκράνα” έχουν δώσει διορία λίγων ημερών στον ποδοσφαιριστή του Ντιέγκο Σιμεόνε και αν αυτός δεν απαντήσει θετικά, θα κινηθούν για μία ακόμη μεγαλύτερη… βόμβα, “κυνηγώντας” τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της σεζόν στην Αγγλία, Μοχάμεντ Σαλάχ.

Το δημοσίευμα για Σαλάχ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις