Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Διεθνής τερματοφύλακας κατηγόρησε τον Μπλάτερ ότι της έπιασε τα οπίσθια!

Διεθνής τερματοφύλακας κατηγόρησε τον Μπλάτερ ότι της έπιασε τα οπίσθια!

“Ο Μπλάτερ ήταν από πίσω μου και μου έπιασε τα οπίσθια”, δήλωσε στην πορτογαλική εφημερίδα “Tribuna Expresso” η Χόουπ Σόλο, κατηγορώντας τον άλλοτε πρόεδρο της FIFA για σεξουαλική παρενόχληση. Τι απάντησε η πλευρά του Ελβετού μεγαλοπαράγοντα.

Η διεθνής Αμερικανίδα τερματοφύλακας αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της τελετής για την απονομή της Χρυσής Μπάλας τον Ιανουάριο του 2013, ο Σεπ Μπλάτερ της έπιασε τα οπίσθια, λίγο πριν βγουν στην σκηνή για να βραβεύσουν την καλύτερη παίκτρια της χρονιάς, Άμπι Γουάνμπαχ.

“Λίγο πριν βγούμε στην σκηνή, ο Μπλάτερ ήταν από πίσω μου και μου έπιασε τα οπίσθια. Σοκαρίστηκα και προσπάθησα να συνέλθω για να παραδώσω το βραβείο μου. Δεν ήξερα πως να αντιδράσω”, δήλωσε η Σόλο, με την πλευρά του Μπλάτερ να τονίζει ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι γελοίοι.

Σε ερώτηση γιατί δεν είχε αποκαλύψει νωρίτερα αυτή την κίνηση του Μπλάτερ, τόνισε ότι ποτέ δεν της είχε δοθεί η κατάλλητη ευκαιρία κι ότι από τότε δεν τον είδε ποτέ ξανά στη ζωή της.

Η διεθνής τερματοφύλακας πρόσθεσε ακόμα: “Η σεξουαλική παρενόχληση στον αθλητισμό είναι το πιο σιχαμερό πράγμα που υπάρχει και πρέπει να σταματήσει. Τότε, ο Σεπ Μπλάτερ ήταν ο πιο ισχυρός άνθρωπος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είχε το δικαίωμα να συμπεριφέρεται έτσι”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις