Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Δικηγόρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην απολογία Λουτσέσκου: “Για Χούντα και Μάο Μάο δεν ασκήθηκαν διώξεις”

Δικηγόρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην απολογία Λουτσέσκου: “Για Χούντα και Μάο Μάο δεν ασκήθηκαν διώξεις”

Οι δικηγόροι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην απολογία του Ρουμάνου τεχνικού για τις δηλώσεις του περί… Χίτλερ στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μέσω των δικηγόρων του ΠΑΟΚ, Λάμπρου Μπίρδα και Αχιλλέα Μαυρομάτη, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη δίωξη που του ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου για πρόσφατες δηλώσεις σε ΜΜΕ της Ρουμανίας,

Στην απολογία του Ρουμάνου τεχνικού στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την Πέμπτη (4/10), ο Λάμπρος Μπίρδας υποστήριξε ότι έχουν συμβεί και σοβαρότερα πειθαρχικά αδικήματα και δεν ασκήθηκαν διώξεις και επικαλέστηκε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη για Χούντα (σ.σ. Χούντα είναι θα πέσει), του Δημήτρη Μελισσανίδη περί Μάο Μάο χωρίς να τους κατονομάσει, ενώ ακόμα αναφέρθηκε και στο πρόσφατο πανό της Θύρας 7 (σ.σ. ΠΑΕ Ξεπουλημένη – Τσιράκια Οπαδοί).

‘Οσο για τη δήλωση του Λουτσέσκου «Αυτό συνέβη μόνο κατά την διάρκεια της Γερμανίας του Χίτλερ», ειπώθηκε πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έκανε σύγκριση αλλά απλή αναφορά, ενώ βγήκε μετά στην Nova και έδωσε εξηγήσεις.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του Λουτσέσκου τόνισαν ότι ο Ρουμάνος τεχνικός δεν “κάρφωσε” τα όργανα του ποδοσφαίρου, ξεκαθαρίζοντας ότι εννοούσε ότι η ΑΕΚ έκλεψε το πρωτάθλημα, και όχι τα όργανα του ποδοσφαίρου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις