Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Διπλά” για Μπενφίκα και Βίντι πριν αντιμετωπίσουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – video

“Διπλά” για Μπενφίκα και Βίντι πριν αντιμετωπίσουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – video
benfica/twitter

Με… καλή ψυχολογία θα υποδεχθούν Μπενφίκα και Βίντι τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ -αντίστοιχα- στις πρώτες αναμετρήσεις τους για τα πλέι οφ του Champions League.

Η Μπενφίκα έδειξε ότι είναι πανέτοιμη για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Champions League με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας το 2x2 στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.

Έχοντας τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω απ’ τα δοκάρια της, η Μπενφίκα νίκησε με 2-0 εκτός έδρας της Μποαβίστα, χάρις στα τέρματα των Φερέιρα (35′) και Πίτσι (62′).

https://twitter.com/manolis1983/status/1030890650202513410

Η ενδεκάδα των “αετών” της Λισαβόνας: Βλαχοδήμος, Αλμέιδα, Τσέρβι (88΄ Φέλιξ), Φέισα, Φερνάντες (81΄ Σεμέδο), Φερέιρα, Γκριμάλντο, Ζαρντέλ, Πίτσι, Σάλβιο (74΄ Ζίφκοβιτς), Ντίας.

Όσον αφορά την αντίπαλο της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Champions League, η Βίντι πήρε το εκτός έδρας ντέρμπι με τη Χόνβεντ (3-0), για την 5η αγωνιστική του ουγγρικού πρωταθλήματος. Η ουγγρική ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επέστρεψε στις νίκες, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει του πρώτου αγώνα με τους “κιτρινόμαυρους”.

Η Βίντι άγγιξε το 0-1 στο 9′, αλλά ο Χούστι δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων με εκτέλεση πέναλτι. Στο 26′ όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν το 0-1 με το τέρμα του Κόβατς. Λίγο αργότερα (39′), ο Χούστι κατάφερε τελικά να παραβιάσει τα αντίπαλα δίχτυα με δυνατό σουτ, ενώ το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 51′ από τον Χάτζιτς.

Η σύνθεση της Βίντι: Κοβάτσικ, Νεγκό, Γιούχας, Βινίσιους, Στοπίρα, Χάτζιτς, Νικόλοφ, Πάτκαϊ, Χούστι (54′ Φιόλα), Κόβατς (69′ Μπέρετς), Λάζοβιτς (78′ Σος)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις