Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Δώνης: “Η βλακεία είναι ανίκητη! Εγώ έκανα την ΑΕΛ ομάδα”

Δώνης: “Η βλακεία είναι ανίκητη! Εγώ έκανα την ΑΕΛ ομάδα”
ΦΩΤΟ Intime

Στα υβριστικά συνθήματα που δέχτηκε από τους οπαδούς της ΑΕΛ αναφέρθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκούς, Γιώργος Δώνης, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης που βρήκε νικήτρια την ομάδα του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “η βλακεία είναι ανίκητη”.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, έγινε στόχος υβριστικών συνθημάτων από τους οπαδούς της ΑΕΛ, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στην κάμερα της NOVA, μετά το ματς μεταξύ των δύο ομάδων για την 21η αγωνιστική της Superleague, που βρήκε τους “πράσινους” νικητές με 0-2.

Ο Γιώργος Δώνης, αφού μίλησε για την εικόνα του Παναθηναϊκού και τη σημασία της νίκης, αναφέρθηκε στο περιστατικό της επίθεσης που δέχτηκε λέγοντας ότι “η βλακεία είναι ανίκητη”, ενώ επεσήμανε χαρακτηριστικά “Εγώ τους πήρα από τη Β’ Εθνική και τους έκανα ομάδα”.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού

“Είναι σημαντικό ότι για 45′ ήμασταν εξαιρετική ομάδα, παίξαμε σχεδόν ολοκληρωτικά. Ο αντίπαλος δεν έφτασε στην περιοχή μας, εμείς είχαμε την κατοχή, καλή κυκλοφορία της μπάλα και ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος βγάλαμε κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καλό όπως το πρώτο αλλά, καταφέραμε να βγάλουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με καλό ποδόσφαιρο και θετικά αποτελέσματα”.

Για την επίθεση που δέχθηκε: “Η βλακεία είναι ανίκητη, τους πήρα από τη δεύτερη εθνική και τους έκανα ομάδα αλλά η βλακεία είναι ανίκητη”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις