Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Δυσαρέσκεια Βασιλειάδη για Γραμμένο!

Δυσαρέσκεια Βασιλειάδη για Γραμμένο!

Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζεται προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Γραμμένου από το περιβάλλον του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, το οποίο θεωρεί ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ πήγε να τινάξει στον αέρα την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το νέο πρωτάθλημα της Superleague ξεκινάει τελικά κανονικά το Σάββατο (24/8). Η διοργανώτρια αρχή είναι, βέβαια, στα… μαχαίρια με την ΕΠΟ η οποία –με τη σημερινή απόφαση της – ακύρωσε ουσιαστικά την προκήρυξη της πρώτης που κάνει λόγο για υποβιβασμό τριών ομάδων και άνοδο μιας από τη Football League.

Πέρα από την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ της Superleague και της ΕΠΟ με αφορμή την προκήρυξη,  εκφράζεται πολύ έντονη δυσαρέσκεια κι από την πλευρά του Γιώργου Βασιλειάδη στο πρόσωπο του  Βαγγέλη Γραμμένου.

Ο κ. Βασιλειάδης θεωρεί ότι οι ενέργειες του προέδρου της ΕΠΟ πήγαν να τινάξουν το πρωτάθλημα στον αέρα, φέρνοντας αναστάτωση πριν το κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague την Παρασκευή και ότι δεν κινήθηκε με γνώμονα την υπεράσπιση της απόφασής της, την ώρα που ο Λεωνίδας Λεουτσάκος (σ.σ. πρόεδρος της Football League) υπερψήφισε τον υποβιβασμό τριών ομάδων – άνοδο μίας και διεξαγωγή μπαράζ για μια ακόμη θέση, κάτι αντίθετο με την επιθυμία του διοικητικού συμβουλίου της δεύτερης κατηγορίας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις