Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

ΕΕΑ: Αναβολή στην υπόθεση ΠΑΟΚ – Ξάνθης! Συνέχεια στις 16 Ιανουαρίου

ΕΕΑ: Αναβολή στην υπόθεση ΠΑΟΚ – Ξάνθης! Συνέχεια στις 16 Ιανουαρίου
ΦΩΤΟ Intime

Αναβολή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΟΚ και Ξάνθης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και θα αρχίσει πάλι την επόμενη Πέμπτη (16/1) καθώς η ακριτική ΠΑΕ υποστήριξε ότι δεν υπήρχε ενημέρωση ότι εξετάζεται περί ζητήματος πολύϊδιοκτησίας.

Tην Πέμπτη 16 Ιανουαρίου (10:00 το πρωί) θα αρχίσει ξανά η συζήτηση που αφορά τη σχέση ΠΑΟΚ και Ξάνθης στην ΕΕΑ σχετικά με το ζήτημα πιθανής πολύϊδιοκτησίας, μετά από αίτημα της Ξάνθης, που ισχυρίστηκε πως δεν προετοιμάστηκε για κάτι τέτοιο. Η επιτροπή προχώρησε έτσι στη διακοπή της διαδικασίας, ενώ απέρριψε το αίτημα της ακριτικής ΠΑΕ για αποχώρηση του Ολυμπιακού.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μέλη της Επιτροπής εξήγησαν ότι η απόφαση για διακοπή πάρθηκε με το σκεπτικό να κατατεθούν όλα τα στοιχειά από τις εμπλεκόμενες πλευρές και να μην προκληθούν προβλήματα και αμφιβολίες, οι οποίες θα καθυστερήσουν την τελική απόφαση.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα η Επιτροπή είχε απορρίψει αίτημα αναβολής που κατέθεσε η Ξάνθη, λόγω της απουσίας του εκ των μετόχων  της ομάδας, Πολυχρόνη Συγγελίδη, ενώ παράλληλα, δεν έκανε δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ να μην παραμείνει στην αίθουσα η πλευρά του Ολυμπιακού μετά την προσκόμιση των δικών του στοιχείων.

Δεκτό είχε γίνει παρ’ όλα αυτά το αίτημα, τόσο του ΠΑΟΚ αλλά και της Ξάνθης, να αποβληθεί από τη διαδικασία ο Αλέξης Κούγιας καθώς δεν προέκυπτε έννομο συμφέρον της ΑΕΛ. Παρόλα αυτά, ο ιδιοκτήτης της Λάρισας κατέθεσε τα έγγραφα που επιθυμούσε και τα οποία δείχνουν τη σχέση Ξάνθης – Σαββίδη, όπως τόνισε ο ίδιος κατά την αποχώρησή του από την αίθουσα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά “Εμείς καταθέσαμε το δικόγραφο μας και την επιχειρηματολογία μας. Αναπτύσσουμε πως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης είναι ο Ιβάν Σαββίδης”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις