Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

ΕΕΑ: “Υποβιβασμός για τη Ξάνθη εάν διαπιστωθεί παρατυπία!”

Ξάνθη

Συνεχίζεται την Πέμπτη (16.01.2020) στην ΕΕΑ η εκδίκηση της υπόθεση πιθανής συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης, μετά την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά την αναβολή που αποφασίστηκε την προηγούμενη Παρασκευή.

Η εκδίκαση της υπόθεσης της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας.

Η οριστική απόφαση θα παρθεί σε άλλη συνεδρίαση της ΕΕΑ. Να αναφέρουμε πως η Επιτροπή δεν ορίζει ποινή (αυτό θα το κάνει ο αθλητικός δικαστής).

Οι εμπλεκόμενοι έδωσαν το “παρών”, όχι όμως η ΑΕΛ, η οποία έχει αποβληθεί από τη διαδικασία. Από πλευράς Ξάνθης γίνεται λόγος για πλήρη διαφάνεια όσον αφορά τη μεταβίβαση των μετοχών της από την Βιαμάρ στην Insports και πως αν έχει γίνει κάτι παράτυπο θα έχει γίνει εκ παραδρομής ή από αστοχία.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει η Ξάνθη δεν είχε κοινοποιήσει στην ΕΕΑ τη μεταβίβαση των μετοχών εντός του δεκαήμερου που όφειλε. Από την ομάδα της Θράκης υποστηρίζουν ότι επικοινώνησαν τηλεφωνικά, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από την ΕΕΑ.

Αν τελικά διαπιστωθεί παράβαση στη μεταβίβαση των Μετοχών και στο Μετοχολόγιο (θα θεωρείται βαρεία παράβαση) τότε η ποινή που επισείεται είναι ο υποβιβασμός.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις