Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Εισαγγελική παρέμβαση μετά το “μας άφησαν να προηγηθούμε οι παίκτες του Απόλλωνα”

Εισαγγελική παρέμβαση μετά το “μας άφησαν να προηγηθούμε οι παίκτες του Απόλλωνα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο γενικός αρχηγός της Καλλιθέας, Νίκος Γιαννόπουλος έριξε μια… βόμβα για το εκτός έδρας ματς της ομάδας του με τον Απόλλωνα Λάρισας, κάτι που προκάλεσε την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα.

Μεγάλος θόρυβος έχει προκλήθηκε μετά τις δηλώσεις που έκανε ο ο γενικός αρχηγός της Καλλιθέας, Νίκος Γιαννόπουλος, ο οποίος τόνισε πως Απόλλων Λάρισας άφησε την ομάδα του να προηγηθεί στο Αλκαζάρ για την 25η αγωνιστική της Football League.

Να αναφέρουμε πως η Καλλιθέα πήγε στα στο ημίχρονο προηγούμενη με 3-1 (άνοιξε και το σκορ στο 18′) και τελικά ηττήθηκε με 4-3.

Αναφερόμενος στη μεγάλη ανατροπή που έκανε ο Απόλλων, o Νίκος Γιαννόπουλος τόνισε ότι η ομάδα της Λάρισας άφησε την ομάδα του να προηγηθεί και ότι το ματς έπρεπε να γίνει τις… Απόκριες.

“Αυτό το παιχνίδι δεν έπρεπε να γίνει τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά τις Απόκριες. Οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας μας άφησαν να προηγηθούμε και στο δεύτερο μέρος το έπαιξαν στα ίσια και νίκησαν. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, ο οποίος διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Αυτό σημαίνει πως ο κ. Γιαννόπουλος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τις δηλώσεις του, ενώ αναμένεται να κληθούν και άλλοι παίκτες και αξιωματούχοι των δύο ομάδων…

https://www.youtube.com/watch?v=WjyWUW_jeQw

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις