Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Υποψήφιος και ο Άγγελος Χαριστέας στην Κεντρική Μακεδονία!

Εκλογές 2019: Υποψήφιος και ο Άγγελος Χαριστέας στην Κεντρική Μακεδονία!
ΦΩΤΟ intime

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας του Euro 2004 και σκόρερ του “χρυσού” γκολ του τελικού με την Πορτογαλία, Άγγελος Χαριστέας είναι το νέο όνομα από τον αθλητικό χώρο, που κατεβαίνει στις εκλογές του 2019.

Υποψήφιος στις εκλογές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα είναι ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής, Άγγελος Χαριστέας, καθώς ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του με το συνδυασμό «Απόστολος Τζιτζικώστας Αλληλεγγύη».

Ο πρώην παίκτης του Άρη, της Βέρντερ Βρέμης και του Άγιαξ, θα βρίσκεται στο πλευρό του νυν Περιφερειάρχη, Απόστολου Τζιτζικώστα, προσθέτοντας το όνομά του, στη μακρά λίστα των υποψηφίων αθλητών, στις επικείμενες εκλογές 2019, του Μαΐου.

Ο Χαριστέας είχε γράψει ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό, αφού ήταν ο πρώτος σκόρερ στη μεγαλύτερη επιτυχία της “γαλανόλευκης”, την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2004 στην Πορτογαλία. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Θεσσαλονίκη, ενώ συμμετέχει ενεργά και στις κοινωνικές δράσεις της ομάδας Legends 2004.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις