Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκνευρισμός στον ΠΑΟΚ μετά τη φωτοβολίδα! Φόβοι για προβοκάτσια

Εκνευρισμός στον ΠΑΟΚ μετά τη φωτοβολίδα! Φόβοι για προβοκάτσια
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το περιστατικό που συνέβη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όταν οπαδός από την εξέδρα του ΠΑΟΚ έριξε φωτοβολίδα ευθείας βολής στον κόσμο του Πανιωνίου, έχει θορυβήσει τους ανθρώπους του “δικέφαλου του Βορρά”. Οι σκέψεις που κάνουν οι Θεσσαλονικείς, προκειμένου να μην… την πατήσουν.

Έντονη ανησυχία και παράλληλα εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους διοικούντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η εκτόξευση φωτοβολίδας ευθείας βολής στις κερκίδες των φίλων του Πανιωνίου.

Πανιώνιος – Δάρας για τη φωτοβολίδα: «Δολοφονική ενέργεια εκ προμελέτης»

Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να σταματήσει να ζητά εισιτήρια για τους εκτός έδρας αγώνες για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών, που μπορούν να φέρουν πρόστιμα… ακόμα και την τιμωρία της ομάδας.

Μάλιστα, υπάρχει ο φόβος για σχέδιο προβοκάτσιας σε βάρος της ομάδας, κάτι που θέλουν να προλάβουν στο…στρατόπεδο του “δικέφαλου του Βορρά”. Οι άνθρωποι του θεωρούν πως το συμβάν με τη φωτοβολίδα ήταν αναπάντεχο και σε ένα παιχνίδι όπου οι δυο ομάδες και οι οπαδοί τους διατηρούν καλές σχέσεις.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ζήτησε εκ νέου έρευνα από τους υπευθύνους ασφαλείας της ομάδας για το συγκεκριμένο συμβάν, να αναζητηθεί ο δράστης, αλλά και να διερευνηθούν τα κίνητρα του.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις