Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με Χάτζι! “Μην τα βάζετε με εμάς” [pics]

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με Χάτζι! “Μην τα βάζετε με εμάς” [pics]
ΦΩΤΟ intime

Λουτσέσκου και Σαββίδης δέχθηκαν “επίθεση” από τον θρύλο της Ρουμανίας Χάτζι και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε σχετική ανάρτηση, προειδοποιώντας προς κάθε κατεύθυνση να μην τα βάλουν με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σάλος έχει ξεσπάσει από το πουθενά, με τον ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου να βρίσκονται σε κόντρα με τον Γκιόργκι Χάτζι, μετά από κάποιες δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο προπονητής των πρωταθλητών εξέφρασε την άποψη ότι μόνο 5-6 παίκτης της U21 της Ρουμανίας έχουν ταλέντο, γεγονός που έφερε μία απίστευτη “έκρηξη” από τον θρύλο του ρουμανικού ποδοσφαίρου, ο οποίος και επιτέθηκε κατά του ίδιο, αλλά και του Σαββίδη.

«Κάνει ένα τεράστιο, σοβαρό λάθος μη αναγνωρίζοντας μια τόσο σπουδαία γενιά που μας έχει φτάσει τόσο ψηλά. Ας πάει στην Ελλάδα, στον πρόεδρο του, τον Ιβάν Σαββίδη που έχει τον ΠΑΟΚ με πιστόλια και όλα τα άλλα! Δεν έχει συνηθίσει να δουλεύει με Ακαδημίες, αλλά έχει συνηθίσει τους οπλοφόρους στην Ελλάδα! Και επιτέθηκε σε κάποια παιδιά μας”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χάτζι.

Οι δηλώσεις αυτές έκαναν έξαλλους τους ανθρώπους της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, με τον Ιβάν Σαββίδη να ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον του και την ομάδα να παίρνει επίσημα θέση, προειδοποιώντας με σχετική ανάρτηση στο twitter, που έγραφε: «Μην τα βάζετε με την οικογένειά μας».

Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ

Σχετική ανάρτηση έκανε όμως και ο Γιώργος Σαββίδης, με φωτογραφία του… Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την εξής λεζάντα: «Ο χρόνος μου, τα λεφτά μου, η οικογένειά μου και ο σεβασμός μου, δεν είναι για να παίζεις μαζί τους».

Η ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις