Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Έξι κρούσματα κορονοϊού σε τρεις ομάδες της Premier League

Έξι κρούσματα κορονοϊού σε τρεις ομάδες της Premier League
ΦΩΤΟ Reuters

Ο πρώτος μαζικός έλεγχος στην Premier League για κορονοϊό φανέρωσε έξι θετικά κρούσματα σε τρεις ομάδες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Premier League, σε 748 τεστ για τον κορονοϊό που διεξήχθησαν στα μέλη των συλλόγων της «μεγάλης» κατηγορίας, βρέθηκαν έξι θετικά κρούσματα σε τρεις ομάδες συνολικά.

«Οι παίκτες ή το προσωπικό που βρέθηκαν θετικοί στον ιό θα τεθούν σε πλήρη απομόνωση για τις επόμενες 7 ημέρες» αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Premier League και προσθέτει: «Δεν θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες, τόσο για τις ομάδες ή, για τα άτομα… λόγω νομικών και λειτουργικών απαιτήσεων».

Να σημειωθεί πως αυτά τα τεστ αφορούν τις 19 από τις 20 ομάδες και πραγματοποιήθηκαν το σαββατοκύριακο (η τελευταία ομάδα θα κάνει σήμερα τις εξετάσεις στα μέλη της).

Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα (18.05.2020) η Premier League έδωσε την άδεια στους συλλόγους να ξεκινήσουν ομαδικές προπονήσεις σε μικρά γκρουπ, χωρίς σωματική επαφή, με κάποιους να ξεκινούν την Τρίτη (19/05). Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται η απόφαση για τις προπονήσεις με σωματική επαφή, με την ελπίδα ότι το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει τον Ιούνιο, μετά τη διακοπή του από τις 13 Μαρτίου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις