Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Υπόθεση Τζήλου: Βρέθηκαν οι δράστες για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή! Τι λέει η αστυνομία

Υπόθεση Τζήλου: Βρέθηκαν οι δράστες για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή! Τι λέει η αστυνομία
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την εξιχνίαση της υπόθεσης Τζήλου, ανακοίνωσε η ελληνική αστυνομία, με τους δύο δράστες, ηλικίας 26 και 42 ετών, να έχουν ήδη ταυτοποιηθεί και να σχηματίζεται εναντίον τους δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον ηθικό αυτουργό της επίθεσης στον Έλληνα διαιτητή.

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα ΕΛ.ΑΣ. κατέστη δυνατή η διακρίβωση της συμμετοχής και η ταυτοποίηση των στοιχείων δύο εκ των δραστών, στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή Τζήλου στη Λάρισα.

Για τους δύο άνδρες, όπως και για το συνεργό τους, υπήρξε ποινική δίωξη, ενώ πλέον οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται στον ηθικό αυτουργό της επίθεσης στον Έλληνα διαιτητή, ο οποίος και ξυλοκοπήθηκε πριν από πάνω από ένα μήνα, στην πόλη της Λάρισας, όπου και διανέμει.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση του Τζήλου

“Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της επίθεσης σε βάρος Έλληνα, διαιτητή ποδοσφαίρου, τον περασμένο Δεκέμβριο στη Λάρισα.

Ταυτοποιήθηκαν δύο από τους δράστες της επίθεσης, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκε η υπόθεση της επίθεσης σε βάρος 36χρονου Έλληνα, διαιτητή ποδοσφαίρου, που διαπράχθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στην πόλη της Λάρισας.

Υπενθυμίζεται ότι, πρωινές ώρες της 19 Δεκεμβρίου, τη στιγμή που ο 36χρονος επιβιβαζόταν σε αυτοκίνητο, εξωτερικά της οικίας του, δέχτηκε επίθεση από τουλάχιστον τρία άτομα, τα οποία με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, έσπασαν το τζάμι του οχήματος, έριξαν τον παθόντα βίαια στο οδόστρωμα και του κατάφεραν πολλαπλά λακτίσματα και χτυπήματα με τα χέρια, αλλά και με σφυρί που έφερε ένας εκ των δραστών, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Από την ενδελεχή διερεύνηση της υπόθεσης και τη συνδυαστική αξιολόγηση και αξιοποίηση όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν από την πρόοδο της έρευνας, κατέστη δυνατή η διακρίβωση της συμμετοχής και η ταυτοποίηση των στοιχείων δύο εκ των δραστών.

Πρόκειται για Έλληνες, σε βάρος των οποίων και ενός ακόμα άγνωστου μέχρι στιγμής συνεργού τους, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις