Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

“Εξωγήινος” Μέσι με χατ-τρικ και δύο ασίστ! Πεντάρα κορυφής για τη Μπαρτσελόνα – videos

“Εξωγήινος” Μέσι με χατ-τρικ και δύο ασίστ! Πεντάρα κορυφής για τη Μπαρτσελόνα – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Με έναν τρομερό Μέσι από… άλλο πλανήτη, η Μπαρτσελόνα έκανε “πλάκα” στη Λεβάντε και με το εντυπωσιακό 5-0 εκτός έδρας, έμεινε ξανά μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο Λέο Μέσι ήταν για μία ακόμη αγωνιστική φανταστικός στο χορτάρι και η Μπαρτσελόνα “μεταμορφώθηκε” ξανά σε υπερδύναμη κόντρα στην… άτυχη Λεβάντε, την οποία και “φιλοδώρησε” με 5 γκολ για τη 16η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έκανε πράγματα και θαύματα στην έδρα των Λεβαντίνων, γεγονός που επέτρεψε στην ομάδα του Βαλβέρδε, να μείνει και πάλι, μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, με τρεις βαθμούς περισσότερους από Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη.

Το σκορ άνοιξε ο Λουίς Σουάρες στο 35′ από ασίστ του αρχηγού των “μπλαουγκράνα”, ο οποίος έκανε το 2-0 στο 43′ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 60′ μάλιστα έκανε ένα ακόμη χατ-τρικ στην τεράστια καριέρα του με την ομάδα της Βαρκελώνης, για να ολοκληρώσει την… εξωγήινη παράστασή του, με μία ακόμη ασίστ, που έχρισε σκόρερ και τον Πικέ στο 80ο λεπτό του αγώνα.

Η παράσταση του Μέσι στο Λεβάντε

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις