Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ελλάδα – Αρμενία: Τελικός για τη “γαλανόλευκη”! Ετοιμάζει αλλαγές ο Αναστασιάδης

Ελλάδα – Αρμενία: Τελικός για τη “γαλανόλευκη”! Ετοιμάζει αλλαγές ο Αναστασιάδης

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται απόψε (21:45, Cosmotesports 1, OPEN TV, newsit.gr) την Αρμενία στο ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2020.

Η Εθνική Ελλάδας καλείται να ξεπεράσει την τραγική εμφάνιση κόντρα στην Ιταλία το περασμένο Σάββατο και να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην Αρμενία.

Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, αν θέλει να παραμείνει ζωντανή (με σοβαρές πιθανότητες) για πρόκριση στα τελικά του Euro 2018.

Ετοιμάζει αλλαγές ο Αναστασιάδης

Ο Έλληνας τεχνικός είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Η “γαλανόλευκη” αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 4-2-3-1.

Ο Βασίλης Μπάρκας θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, έχοντας  μπροστά του τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά. Δεξιά στην άμυνα θα βρίσκεται ο Χάρης Μαυρίας και αριστερά ο Λεονάρντο Κούτρης.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Κάρλος Ζέκα με τον Ανδρέα Σάμαρη. Τις δύο θέσεις των εξτρέμ διεκδικούν οι Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας και Τάσος Μπακασέτας. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ευθύμης Κουλούρης και λίγο πιο πίσω θα κινείται ο Κώστας Φορτούνης.

Εκτός ενδεκάδας, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, θα μείνουν οι Κώστας Σταφυλίδης (ενοχλήσεις στο ισχίο), Κουρμπέλης, Κολοβός και Σιόβας. Ο τελευταίος δεν αποκλείεται, πάντως, να πάρει τη θέση του Μανωλά.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις