Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Ελλάδα – Κροατία: Όλοι “μέσα” και όπου… βγει

Εθνική Ελλάδας
Eurokinissi

Η Εθνική Ελλάδας είναι έτοιμη για να «παλέψει» για το… θαύμα κόντρα στην Κροατία, στον επαναληπτικό του 4-1 του Ζάγκρεμπ. Γεμάτο αναμένεται να είναι το «Γ. Καραϊσκάκης».

Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα ρεβάνς με την Κροατία, με τους παίκτες του Σκίμπε να γνωρίζουν πως θα πρέπει να πετύχουν ένα ποδοσφαιρικό.. θαύμα, για να πάρουν από την «χρβάτσκα» την πρόκριση στο Μουντιάλ 2018, μετά και την ήττα της «γαλανόλευκης» με 4-1 στο Ζάγκρεμπ.

Ο Σκίμπε έχει πλέον στη διάθεσή τον Τοροσίδη, που προπονήθηκε κανονικά. Χωρίς προβλήματα έβγαλε το πρόγραμμα και ο Σάμαρης που είχε αποχωρήσει τραυματίας από την αναμέτρηση του «Μάξιμιρ».

Φυσικά, στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» θα βρεθεί και ο μεγάλος απών του αγώνα στο Ζάγκρεμπ, Μανωλάς, καθώς εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβάλει η FIFA.

Σε αυτή της την προσπάθεια, η Εθνική Ελλάδας δεν θα είναι μόνη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΟ, στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα βρεθούν πάνω από 20.000 φίλοι της «γαλανόλευκης».

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Κατόπιν ερωτημάτων σας που σχετίζονται με την πώληση των εισιτηρίων του αγώνα Ελλάδα-Κροατία, σας ενημερώνουμε ότι αυτή έχει ξεπεράσει κατά τι τα 20.000.

Επ’ ευκαιρία της παρούσας ενημέρωσης, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε στους φίλους και φίλες της Εθνικής Ομάδας ότι η online πώληση εισιτηρίων θα συνεχιστεί κανονικά από το www.pame-ethniki.gr μέχρι τις 17:00 αύριο το απόγευμα, ενώ από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» θα πωλούνται εισιτήρια αυστηρά έως τις 15:00.

Η επισήμανση στο ωράριο πώλησης εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη για το κοινό, διότι η συνήθης διαδικασία διαφοροποιείται για λόγους ασφαλείας (στους προηγούμενους αγώνες της Εθνικής Ομάδας πωλούνταν εισιτήρια μέχρι την ώρα έναρξής τους)».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις