Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ελλάδα – Ουγγαρία: Έτοιμη για… ρεβάνς στο ΟΑΚΑ η Εθνική!

Ελλάδα – Ουγγαρία: Έτοιμη για… ρεβάνς στο ΟΑΚΑ η Εθνική!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Ελλάδα υποδέχεται την Ουγγαρία στο ΟΑΚΑ, για την τρίτη αγωνιστική του UEFA Nations League, ψάχνοντας τη ρεβάνς μετά την ήττα στο παιχνίδι των δύο ομάδων επί ουγγρικού εδάφους με 2-1.

Ένα ματς “τελικό” δίνει σήμερα (12/10, 21:45 LIVE από το newsit.gr) η Εθνική Ελλάδας, καθώς αντιμετωπίζει την Ουγγαρία με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τη διατηρήσει στη “μάχη” για την πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου του Nations League.

Μετά τη νίκη στην Εσθονία, η ελληνικό ομάδα ηττήθηκε από τους Ούγγρους στην έδρα τους με 2-1 και πλέον χρειάζεται τη νίκη στη ρεβάνς για να μη δει την αντίπαλό της να ξεφεύγει στη βαθμολογία, την ώρα που και η Φινλανδία έχει κάνει το απόλυτο μέχρι στιγμής στο συγκεκριμένο όμιλο.

Το “κεφάλι” του φαίνεται να παίζει στον αποψινό αγώνα και ο Μίκαλε Σκίμπε, αφού η εικόνα της ομάδας μας είναι πολύ κακή στα τελευταία ματς, με τον Γερμανό τεχνικό να επιλέγει και νέους παίκτες στην αποστολή, όπως ο Πασχαλάκης, ο Τσιμίκας και ο Γιαννούλης.

Στην προϊστορία του αγώνα, Ελλάδα και Ουγγαρία έχουν τεθεί αντιμέτωπες 21 φορές, με την Εθνική μας να έχει νικήσει σε 9 παιχνίδια, έναντι 6  των Ούγγρων, με άλλα 6 ματς να έχουν λήξει ισόπαλα. Στο τελευταίο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, πάντως, η Ουγγαρία επικράτησε με 2-1 επί της Ελλάδας στις 11 Σεπτεμβρίου, που είχε ισοφαρίσει στο ματς με τον Μανωλά.

Η βαθμολογία του Ομίλου

1. Φινλανδία 6 (2-0)

2. Ουγγαρία 3 (2-2)

3. ΕΛΛΑΔΑ 3 (2-2)

4. Εσθονία 0 (0-2)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις