Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Με ελληνική σημαία το γλέντι της Βαγιαδολίδ! Πανηγύρισε την άνοδο ο Γιαννιώτας [vids, pics]

Με ελληνική σημαία το γλέντι της Βαγιαδολίδ! Πανηγύρισε την άνοδο ο Γιαννιώτας [vids, pics]
ΦΩΤΟ twitter

Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ “σφράγισε” την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν μετά και την ισοπαλία με 1-1 στο δεύτερο ματς των μπαράζ και ο Γιάννης Γιαννιώτας το πανηγύρισε με την ελληνική σημαία στα χέρια.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας είχε σημαντική συμβολή στην άνοδο της Ρεάλ Βαγιαδολίδ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν της Ισπανίας και το πανηγύρισε με την… ψυχή του, αλλά και την ελληνική σημαία στην αγκαλιά του.

Στο δεύτερο παινχίδι των μπαράζ, Βαγιαδολίδ και Νουμάνθια αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, αλλά με το πρώτο παιχνίδι να έχει λήξει με το εντυπωσιακό 0-3, η ομάδα που θα έπαιρνε το “εισιτήριο” για την πρώτη κατηγορία της Ισπανίας, είχε ουσιαστικά κριθεί από νωρίς.

https://twitter.com/realvalladolid/status/1008107267672236032

Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Γιαννιώτα είχε ετοιμαστεί για μια πανηγυρική βραδιά, η οποία και πραγματοποιήθηκε και με τη συμμετοχή του διεθνούς Έλληνα εξτρέμ. Λίγο πριν επιστρέψει στον Ολυμπιακό, όπου και ανήκει, ο πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ, του Αστέρα Τρίπολης και του Άρη, δεν άφησε λεπτό την ελληνική σημαία από τα χέρια του και έδωσε… ελληνικό τόνο στη φιέστα της ομάδας του.

https://twitter.com/realvalladolid/status/1008073627370164230

Ο Γιαννιώτας στη φιέστα της Βαγιαδολίδ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις