Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Εμφατικές νίκες για Γιουνάιτεντ και Τσέλσι! “Χαστούκι” της Σαουθάμπτον στη Λέστερ [videos]

Εμφατικές νίκες για Γιουνάιτεντ και Τσέλσι! “Χαστούκι” της Σαουθάμπτον στη Λέστερ [videos]
ΦΩΤΟ Reuters

Στις νίκες επέστρεψαν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι, στην 22η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, αφού επιβλήθηκαν εύκολα εντός έδρας απέναντι σε Νόριτς και Μπέρνλι αντίστοιχα, ενώ η η Σαουθάμπτον πήρε την εκδίκησή της από τη Λέστερ για την… εννιάρα στο Κύπελλο, αφού πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στις αλεπούδες με 1-2.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε μία άνετη νίκη κόντρα στην ουραγό Νόριτς στο “Ολντ Τράφορντ” με 4-0 και συνεχίζει να ελπίζει για την 4άδα παρά τη νίκη της Τσέλσι.

Ο Ράσφορντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης καθώς στο 27′ άνοιξε το σκορ και στο ξεκίνημα της επανάληψης (52′) ευστόχησε σε πέναλτι διπλασιάζοντας τα τέρματα των “κόκκινων διαβόλων”. Στο 54′ ο Μαρσιάλ ανέβασε το σκορ στο 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 76′ ο Γκρίνγουντ με διαγώνιο σουτ.

Η Τσέλσι δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα κόντρα στη Μπέρνλι στο “Στάμφορντ Μπριτζ” και επικράτησε με 3-0. Ζορζλίνιο και Έιμπραχαμ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων από το ημίχρονο στους “μπλε” και στο 49′ ο Οντόι διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστική

Παρασκευή 10/1

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ 1-0

Σάββατο 11/1

Κρίσταλ Πάλας-Άρσεναλ 1-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νόριτς 4-0
Λέστερ-Σαουθάμπτον 1-2
Έβερτον-Μπράιτον 1-0
Τσέλσι-Μπέρνλι 3-0
Γουλβς-Νιούκαστλ 1-1

Τότεναμ-Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή, 12/1

Μπόρνμουθ-Γουότφορντ (16:00)
Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις