Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ένταση μεταξύ Σκουτέρη και ΑΕΚ: “Απαράδεκτο αίτημα” – Ρώτησε τον ΠΑΟΚ αν τον εμπιστεύεται

Ένταση μεταξύ Σκουτέρη και ΑΕΚ: “Απαράδεκτο αίτημα” – Ρώτησε τον ΠΑΟΚ αν τον εμπιστεύεται
Eurokinissi

Το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ για εξαίρεση του δικαστή Σκουτέρη από τη διαδικασία της έφεσης του ΠΑΟΚ -κατά της πρωτόδικης απόφασης για το ντέρμπι της Τούμπας με την Ένωση που δεν ολοκληρώθηκε- προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Ρώτησε τους Θεσσαλονικείς αν εμπιστεύονται την κρίση του. Ένταση με τη δικηγόρο των ¨κιτρινόμαυρων”! “Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στα δικαστικά χρονικά!” ανέφερε η κ. Ρίζου. “Έκρινα ότι έπρεπε να ρωτήσω, γιατί αμφισβητείται η κρίση μου στο πανελλήνιο”, η απάντηση του δικαστή.

Την πλευρά της ΑΕΚ εκπροσώπησαν -στη διαδικασία της έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για το ντέρμπι της Τούμπας που δεν ολοκληρώθηκε- η δικηγόρος, Έλλη Ρίζου, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ,  Μηνάς Λυσάνδρου και ο διευθυντής επικοινωνίας, Ανδρέας Δημάτος

Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τους κ.κ. Σημαιφορίδη, Μπίρδα, Μαυρομάτη, τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Κυριάκο Κυριάκο, τον Μάκη Γκαγκάτση και τον Παντελή Κωνσταντινίδη.

Τα όσα έχουν ακουστεί για τον κ. Σκουτέρη όλο αυτό το διάστημα, τον έβαλαν σε διαδικασία να ρωτήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το αν είναι σύμφωνη να προεδρεύσει στην έφεση.

“Επειδή έχουν ακουστεί σχόλια για συμπεριφορές μου. Θέλω να σας ρωτήσω, αν εμπιστεύεστε την κρίση μου. Είναι θέμα τάξης για μένα. Θέλω να έχω την βεβαιότητα ή όχι αν εμπιστεύεστε την κρίση μου”, ρώτησε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουτέρης τον ΠΑΟΚ.

“Είναι αυτονόητο και μάλιστα η ομάδα μας, ο ΠΑΟΚ, έδωσε μάχη για να έχουμε τακτικούς δικαστές. Είναι αδύνατον να αμφισβητήσουμε τον θεσμό”, είπε ο Λάμπρος Μπίρδας.

“Ήθελα να το ρωτήσω. Το ίδιο έκανα και στη δουλειά μου, ότι δήθεν ελέγχομαι πειθαρχικά. Δεν ελέγχομαι, πάμε παρακάτω” ανέφερε ακόμα ο Δημήτρης Σκουτέρης.

O κ. Σκουτέρης αναφέρθηκε στη συνέχεια στο αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ για εξαιρεσή του από την υπόθεση, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη κίνηση!

“Θα ξεκινήσουμε την έφεση και θα ερωτηθεί η ΑΕΚ αν υποβάλει αυτό το αίτημα κατά την έναρξη της διαδικασίας”, ανέφερε ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων, ενώ επισήμανε πως: “Η αίτηση εξαίρεσης υποβάλλεται με συγκεκριμένο τρόπο και η αίτηση της ΑΕΚ δεν υπεβλήθη με τον σωστό τρόπο. Απαιτείται δήλωση κατά την έναρξη της διαδικασίας και καταχωρείται στα πρακτικά. Το έγγραφο της ΑΕΚ είναι μια αίτηση απαράδεκτη”.

Ακολούθησε διαφωνία και ένταση ανάμεσα στην δικηγόρο της ΑΕΚ, Έλλη Ρίζου και τον κ. Σκουτέρη για το γεγονός πως ρώτησε προκαταβολικά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το αν τον εμπιστεύεται για να προεδρεύει στην διαδικασία.

“Δείξατε υπερευαισθησία και ρωτήσατε πριν τον ΠΑΟΚ αν σας εμπιστεύεται για να δικάσετε. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στα δικαστικά χρονικά!” ανέφερε η κ. Ρίζου, η οποία τόνισε στη συνέχεια:

“Έκρινα ότι έπρεπε να ρωτήσω γιατί αμφισβητείται η κρίση μου στο πανελλήνιο”, ανέφερε ο κ. Σκουτέρης. “Εμείς επαναλαμβάνουμε το αίτημά μας για εξαίρεσή σας από την υπόθεση” ανέφερε η δικηγόρος της Ένωσης.

Ακολούθησε αντιδικία ανάμεσα στον κ. Λυσάνδρου και τον κ. Σκουτέρη αναφορικά με το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

“Πώς ανακοινώνετε προδικαστικά ότι η αίτησή μας είναι απαράδεκτη, χωρίς να εισαχθεί στο πινάκιο και να κριθεί. Προφανώς το κάνατε για λόγους εντυπωσιασμού” ανέφερε ο κ. Λυσσάνδρου, για να δεχθεί την απάντηση: “Καθόλου για λόγους εντυπωσιασμού. Είναι θέμα ουσίας”.

“Μου δίνετε την εντύπωση ότι θέλετε να δικάσετε με συναίσθημα” ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ. “Καθόλου με συναίσθημα…” τόνισε ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων.

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη που θα ήθελε να έχει σε μια τέτοια δίκη. Ο δικαστής δεν πρέπει να σκιάζεται από καμία υπόνοια. Θα έπρεπε όλοι να έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σας” δήλωσε η κ. Ρίζου, κάνοντας τον κ. Σκουτέρη να αποχωρήσει από την αίθουσα, για να εκδικαστεί το αίτημα για εξαίρεσή του από τους συναδέλφους του.

Απ’ την πλευρά του, ο κ. Λυσσάνδρου ανέφερε: “Κύριε Σκουτέρη, έχουμε ξεκινήσει με λάθος τρόπο…” Έτσι, το δικαστήριο διέκοψε ώστε τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής να αποφασίσουν επί του αιτήματος εξαίρεσης από πλευράς ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις