Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Εντυπωσιακή και… ακάθεκτη η Εθνική Ελπίδων! “Καθάρισε” την Τσεχία [vid]

Εθνική Ελπίδων
ΦΩΤΟ youtube

Αγωνίστηκε σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος με δέκα παίκτες, μετά και την αποβολή του Γαλανόπουλου, αλλά η Εθνική Ελπίδων νίκησε την αντίστοιχη της Τσεχίας με 3-0 και παραμένει αήττητη και στην κορυφή του ομίλου της, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019.

Την έκτη νίκη σε επτά αγώνες για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πέτυχε η εθνική Ελπίδων, που παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβλήθηκε 3-0 της Τσεχίας στα Πηγάδια και διατήρησε το αήττητό του στην διοργάνωση, καθώς μετράει και μια ισοπαλία.

Η εθνική «άνοιξε» το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Λημνιό, ενώ ο Μανθάτης διπλασίασε τα τέρματα της «γαλανόλευκης» στο 31΄. Στο 49ο λεπτό αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Γαλανόπουλος (σ.σ. είχε πάρει την πρώτη στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους).

Ο Λημνιός κέρδισε στο 51΄ πέναλτι από τον Σάτσεκ, όμως ο Κουλούρης, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση, «νικήθηκε» από τον Στάνεκ. Στη συνέχεια, ωστόσο, η μπάλα έφτασε στον Σάλιακα, ο οποίος «έγραψε» στο 52΄ το 3-0, σκορ που παρέμεινε ως το τέλος του αγώνα.

Οι συνθέσεις

ΕΛΛΑΔΑ (Αντώνης Νικοπολίδης): Κότσαρης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Πασαλίδης, Νικολάου, Καραχάλιος, Μανθάτης (74΄ Χατζηδιάκος), Κουλούρης (82΄ Βέργος), Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος, Λημνιός (85΄ Χατζηγιοβάνης).

ΤΣΕΧΙΑ (Βίτεσλαβ Λαβίτσκα): Στάνεκ, Βίσνερ (46΄ Ζάγιτς), Σάτσεκ, Κουλχάνεκ, Κνέιζλικ, Πούλκραμπ, Τρούμπατς, Μάτσεκ (77΄ Λάντρα), Χάσεκ (46΄ Κρατοτσβίλ), Κραλ, Λίσκα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις