Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Εντυπωσιάζει ο Σωκράτης στην Άρσεναλ! Το αποθεωτικό σχόλιο για τον Έλληνα αμυντικό [pic]

Εντυπωσιάζει ο Σωκράτης στην Άρσεναλ! Το αποθεωτικό σχόλιο για τον Έλληνα αμυντικό [pic]
ΦΩΤΟ Arsenal

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει ήδη αρχίσει να κερδίζει τον κόσμο στην Άρσεναλ, με την επίσημη ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας να τον αναδεικνύει ως κορυφαίο του αγώνα με τη Νιούκαστλ, αποθεώνοντάς τον στην κριτική του ματς.

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους της νίκης της Άρσεναλ στην έδρα της Νιούκαστλ, “ακούει” στο όνομα Σωκράτης Παπασταθόπουλος, αφού ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, πραγματοποίησε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στην πρέμιερ Λιγκ.

Το γεγονός αναγνώρισε και η επίσημη ιστοσελίδα των “κανονιέρηδων”, η οποία σχολίασε τα κατορθώματα του Έλληνα αμυντικού στο ματς, τον ανέδειξε μεταξύ των κορυφαίων και έγραψε στο twitter: Ιδού τι μάθαμε από το Νιούκαστλ – Άρσεναλ: Ο Σωκράτης σίγουρα εντυπωσίασε”.

Το σχόλιο της Άρσεναλ για τον Παπασταθόπουλο

«Στον Παπασταθόπουλο αρέσει να αρπάζει την ευκαιρία όταν αυτή παρουσιάζεται και το Σάββατο ήταν μία από αυτές τις ημέρες. Ο Σωκράτης δεν απογοήτευσε, με μερικές καθοριστικές παρεμβάσεις, σταματώντας τις επιθέσεις της Νιούκαστλ. Ο Γιάκομπ Μέρφι τον νίκησε σε μια διεκδίκηση, αλλά ο Σωκράτης απάντησε με ένα καίριο τάκλιν. Ακόμα ένα κρίσιμο τάκλιν πάνω στον Ματ Ρίτσι τράβηξε τα βλέμματα στο τέλος του πρώτου μέρους. Ο Σωκράτης έκανε αισθητή την παρουσία του», ανέφερε στην κριτική της για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, η ιστοσελίδα της Άρσεναλ.

https://twitter.com/Arsenal/status/1041033155669581824

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις