Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Επαγγελματική… νίκη για την Γιουνάιτεντ στην έδρα της Μπέρνλι! video

Επαγγελματική… νίκη για την Γιουνάιτεντ στην έδρα της Μπέρνλι! video
ΦΩΤΟ Reuters

Ένα γκολ του Μαρσιάλ στάθηκε αρκετό για την Μάντσεστερ Γιουνάιτετν έτσι ώστε να φύγει νικήτρια από την έδρα της Μπέρνλι και να ανέβει στην 5η θέση της βαθμολογίας του αγγλικού πρωταθλήματος προσπερνώντας την Τότεναμ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Μπέρνλι εκτός έδρας με 0-1 για την 20η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ήταν απόλυτα σοβαρή και συγκεντρωμένη και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από την Μπέρνλι, έχοντας συντριπτική κατοχή της μπάλας (71-29%).

Η υπεροχή των “κόκκινων διαβόλων” καρποφόρησε στο 44ο λεπτό με τον Μαρσιάλ να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό, όπως αποδείχτηκε, 0-1. Η Γιουνάιτεντ ανέβηκε έτσι στην 5η θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται στο-1 από την Τσέλσι που αντιμετωπίζει την Κυριακή (29/12) την Άρσεναλ, εκτός έδρας, στο ντέρμπι του Λονδίνου. Στον αντίποδα η Μπέρνλι παραμένει στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας αλλά διατηρεί μια απόσταση έξι βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις